Op zoek naar een babynaam? 'Kinder' is de Tinder voor babynamen

Swipe away naar de perfecte naam voor jouw baby.

Een naam kiezen voor je ongeboren kind, hoe moeilijk kan het zijn? Heel moeilijk, vooral als je naast je eigen af- en voorkeuren rekening moet houden met die van je partner – en je vervolgens afvraagt waarom compromissen stellen toch zo'n groot deel van volwassen zijn is. Maar er blijkt licht aan het einde van de tunnel voor de zwangere jij én je baby. Er bestaat namelijk een app die werkt als Tinder, maar dan voor babynamen. Swipe away!

Tinder voor babynamen

De app Kinder - Find Baby Names – getipt voor The Cut – omschrijft zich als 'Tinder voor babynamen'. Hoe werkt het? Je kiest Jongen of Meisje of Ik Weet Het Nog Niet, en voegt de achternaam in die het kind krijgt. Vervolgens toont de app opties. In plaats van profielen van mensen, zie je babynamen. Swipe naar links als je de naam niks van, naar rechts als je het een mogelijkheid voor je baby vindt. Je partner kan de app ook installeren en als jullie allebei naar rechts swipen op een naam wordt het scherm groen en heb je een ‘match’. Uit de recensies in de App-store blijkt dat mensen de app zelfs gebruiken voor het kiezen van een naam voor hun huisdier, mocht daar ook verdeling over ontstaan in je huishouden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur