Meghan Markle lanceert haar eerste kookboek dat de kracht van koken viert

De Hertogin van Sussex heeft een kookboek gemaakt met deze vrouwelijke gemeenschap.

Photography, Food,
miafashionsmcr Instagram

Meghan Markle heeft een druk schema, van publieke verschijningen tijdens officiële evenementen tot aan de aankomende Royal Tour. Nu blijkt dat de kersverse Hertogin van Sussex nog iets aan haar lijst kan toevoegen, en wel haar eerste solo optreden als lid van het Britse Koningshuis. Markle lanceert een kookboek in samenwerking met goeddoel Hubb Community Kitchen dat is opgericht door vrouwen die destijds getroffen zijn door de brand in de Grenfell toren in Londen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Recepten ter viering van gemeenschapszin

Het boek genaamd Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel dat sinds een jaar bestaat. Afgelopen jaar vond er in de Engelse hoofdstad een brand plaats in het grote appartementen-complex waar 72 mensen omkwamen. Een groep vrouwelijke overlevenden richtte de Hubb Community Kitchen op, waar ze gezamenlijk verschillende recepten maakten uit verschillende culturen voor hun buren en families nadat ze door de brand werden ontzet. Door een initiatief werkt de gemeenschap nu samen met Meghan Markle aan een kookboek, dat de kookcultuur van verschillende landen viert. 'Ik voelde me meteen verbonden met deze Community Kitchen; het is een plek voor vrouwen om te lachen, rouwen, huilen en samen te koken', vertelt Meghan Markle in de inleiding van het boek. '"Hubb" betekent "liefde" in het Arabisch, en hier delen we liefde met elkaar', zo vertelt een vrouw van het project. De opbrengsten van het boek staan volledig in het teken van de organisatie: 'Door deze liefdadigheidsinspanningen zullen de opbrengsten van het boek de keuken in stand kunnen houden en de wereldwijde gemeenschapszin in leven houden', vertelt Meghan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koken in het paleis

In haar voormalige lifestyle-blog The Tig konden we opmaken dat Markle groot fan is van koken, waar ze dan ook meerdere recepten deelden. Het kookboek dat ze maakte in samenwerking met het goede doel telt vijftig recepten waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met de groep vrouwen een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september beschikbaar en online te bestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle