De Britse Royal family kondigt derde bruiloft aan die binnenkort al plaatsvindt

Buckingham Palace laat weten dat er binnenkort wederom een Royal Wedding staat gepland.

Clothing, Fashion, Suit, Event, Formal wear, Uniform, Fashion design, White-collar worker, Dress, Pantsuit,
Getty Images

Na de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry in mei vorig jaar en de bruiloft tussen Prinses Eugenie en haar vriend Jack Brooksbank, kondigde de Britse royal family wederom een bruiloft aan. Buckingham Palace maakte bekend dat Lady Gabriella Windsor, het nichtje van Queen Elizabeth, binnenkort zal trouwen met haar vriend Thomas Kingston. Buckingham Palace bevestigt nu wanneer de trouwerij zal plaatsvinden.

Getty Images

Royal Wedding #3

Op 18 mei zal het royal koppel elkaar het ja-woord geven tijdens een romantische bruiloft in Windsor Castle, slechts een dag eerder dan de trouwdatum van Meghan en Harry's royal wedding die plaatsvond op 19 mei. De bruiloft zal enkel voor familie en vrienden plaatsvinden en wordt niet uitgezonden op televisie. Een veel discretere ceremonie dus in vergelijking met de bruiloft tussen Prinses Eugenie en haar vriend Jack Brooksbank en Meghan en Harrys grote spektakel. Na de ceremonie in St. George's Chapel zullen het koppel en de gasten verplaatsen naar Frogmore House voor de receptie. Welke leden van de Britse koninklijke familie aanwezig zullen zijn, is nog niet bekend. Hoewel lady Gabrielle Windsor een goede band heeft met koningin Elizabeth is het niet zeker of zij ook aanwezig zal zijn. In 2009 woonde de koningin het huwelijk van Gabrielles broer Frederick Windsor en Sophie Winkleman in Hampton Court Palace in 2009 niet bij.

Lente bruiloft

Afgelopen september kondigde Buckingham Palace de verloving aan in een verklaring, waar duidelijk werd dat het koppel zich verloofde in augustus op het Britse eiland Sark: 'Prins en prinses Michael van Kent zijn verheugd om mede te delen dat hun dochter Lady Gabriella Windsor met de heer Thomas Kingston verloofd is. De verloving vond plaats in augustus; De heer Kingston vroeg haar ten huwelijk op het eiland Sark.'

Het koppel

De 37-jarige Gabriella, onder vrienden bekend als Ella, werkt onder meer als journalist voor Londen Magazine en is vijftigste in de lijn voor de troonopvolging. Ze is de dochter van Prins Michael en Barones Marie Christine von Reibnitz en is een achternichtje van prins William en prins Harry. Haar vriend Thomas Kingston is naar verluidt goed bevriend met prins William en had voorheen een relatie met Pippa Middleton, de zus van Kate. Kingston werkt als directeur voor Devonport Capital, een investeringsbedrijf dat gevestigd is in Londen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur