De Britse Royal family kondigt derde bruiloft aan die binnenkort al plaatsvindt

Buckingham Palace laat weten dat er binnenkort wederom een Royal Wedding staat gepland.

image
Getty Images

Na de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry in mei vorig jaar en de bruiloft tussen Prinses Eugenie en haar vriend Jack Brooksbank, kondigde de Britse royal family wederom een bruiloft aan. Buckingham Palace maakte bekend dat Lady Gabriella Windsor, het nichtje van Queen Elizabeth, binnenkort zal trouwen met haar vriend Thomas Kingston. Buckingham Palace bevestigt nu wanneer de trouwerij zal plaatsvinden.

Getty Images

Royal Wedding #3

De bruiloft zal enkel voor familie en vrienden plaatsvinden en wordt niet uitgezonden op televisie. Een veel discretere ceremonie dus in vergelijking met de bruiloft tussen Prinses Eugenie en haar vriend Jack Brooksbank en Meghan en Harrys grote spektakel. Na de ceremonie in St. George's Chapel zullen het koppel en de gasten verplaatsen naar Frogmore House voor de receptie. Welke leden van de Britse koninklijke familie aanwezig zullen zijn, is nog niet bekend. Hoewel lady Gabrielle Windsor een goede band heeft met koningin Elizabeth is het niet zeker of zij ook aanwezig zal zijn. In 2009 woonde de koningin het huwelijk van Gabrielles broer Frederick Windsor en Sophie Winkleman in Hampton Court Palace in 2009 niet bij.

Lente bruiloft

De 37-jarige Gabriella, onder vrienden bekend als Ella, werkt onder meer als journalist voor Londen Magazine en is vijftigste in de lijn voor de troonopvolging. Ze is de dochter van Prins Michael en Barones Marie Christine von Reibnitz en is een achternichtje van prins William en prins Harry. Haar vriend Thomas Kingston is naar verluidt goed bevriend met prins William en had voorheen een relatie met Pippa Middleton, de zus van Kate. Kingston werkt als directeur voor Devonport Capital, een investeringsbedrijf dat gevestigd is in Londen. Het koppel verloofde zich in augustus op het Britse eiland Sark, zo blijkt uit een verklaring van Buckingham Palace. De bruiloft staat gepland in dit voorjaar, wat de derde Royal Wedding in een korte tijd zal zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws