Meghan Markle brengt haar eerste speech als lid van het Britse koningshuis

De kersverse Royal hoste haar eerste solo-project naar aanleiding van haar kookboek.

The Duchess Of Sussex Hosts 'Together' Cookbook Launch
Getty Images

Eerder deze week werd bekend dat Meghan Markle haar eerste publieke debuut als lid van het Britse Koningshuis had gemaakt met een kookboek-project. In samenwerking met de Hubb Community Kitchen creëerde Meghan het boek dat gister werd gelanceerd in Kensington Palace, waar Meghan haar eerste publieke speech als Royal gaf.

Royal look

In de tuinen van Kensington Palace werden recepten uit het boek voorbereidt voor de officiële lancering, dat de Hertogin van Sussex samen vierde met prins Harry en de vrouwen van de Hubb Community Kitchen, overlevenden van de Grenfell brand in 2017 met wie ze samen aan het boek werkte. Tijdens dit eerste publieke optreden van de kersverse Royal bracht Meghan niemand minder dan haar moeder Doria Ragland mee naar het evenement. Voor de gelegenheid droeg Markle een stijlvolle royal herfstlook. De hertogin was gehuld in een plissé rok van ontwerpster en vriendin Misha Nonoo met daarbij een mouwloze top en zwarte hakken van Sarah Flint, gecombineerd met een diepblauw-kleurige halflange jas van Smythe.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerste solo-project

Dit evenement is het eerste solo-project dat Markle host als lid van de Royal Family, waarbij ze tevens haar allereerste publieke speech maakte. Hierin droeg ze vooral de vrouwen van de Hubb Community Kitchen een warm hart toe, waarbij prins Harry en haar moeder met trots toekeken. 'In mijn voorwoord van het boek zei ik dat dit meer dan enkel een kookboek is. Wat ik daarmee bedoel is dat de kracht van voedsel meer is dan een maaltijd; het gaat over het verhaal er achter. En als je de verhalen die achter een recept schuilgaan ontdekt, leer je de persoon achter het recept kennen. Dat is waar het om gaat als we het hebben over samen komen, betrokken zijn en praten met elkaar, waarin we ons moeten focussen op de dingen die ons samenbrengen in plaats van de dingen die ons verdelen'. Bekijk de gehele speech in onderstaande video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle