HBO kondigt de datum aan waarop Game of Thrones achtste en laatste seizoen wordt uitgezonden

Zit jij al klaar?

Fur, Outerwear, Fashion, Photography, Fur clothing, Cloak, Grassland,
HBO

Eindelijk is het zover, HBO heeft de datum aangekondigd waarop Game of Thrones met zijn achtste en allerlaatste seizoen terugkeert. Winter is coming, maar pas aankomende lente. In een tweet gisteren maakte de tv-zender bekend dat de hitserie Game of Thrones aan zijn laatste seizoen begint in april 2019, waarbij fans ook werden getrakteerd op een weliswaar summiere 30 seconden-durende compilatie van clips uit voorgaande seizoenen.

Spinoff

'Every battle. Every betrayal. Every risk. Every fight. Every sacrifice. Every death. All #ForTheThrone,' schreef het televisienetwerk erbij, met een rits aan tweets voor individuele personages waaronder Jon Snow en Daenerys. HBO is heel voorzichtig met het tonen van de productie van het finaleseizoen, aangezien de show meer dan één miljard keer illegaal is bekeken. Maar er is nog een reden voor alle mysterie: de show is chronologisch gezien het plot van auteur George R.R. Martin (van de boekserie waarop de tv-show is gebaseerd) voorbij gestreefd. Dus zelfs de allergrootste fans hebben geen flauw idee what's next?! HBO beëindigt hiernaast niet zomaar zijn meest populaire televisieserie, want er komt een spinoff serie aan waarvoor de casting is al begonnen. Deze zal debuteren in 2020.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur