Daniel Arsham exposeert voor het eerst in Nederland, in het Moco Museum

Het fantastische werk van Arsham is binnenkort in Amsterdam te bewonderen.

moco-museum-Connecting-Time-daniel-arsham
Connecting Time

De New Yorkse kunstenaar Daniel Arsham presenteert in januari een selectie van zijn werk uit de laatste tien jaar van zijn carrière in Nederland. Zijn tentoonstelling Connecting Time zal vanaf januari te zien zijn in het Moco Museum, in Amsterdam. Arsham laat verschillende disciplines in zijn werk terugkomen: architectuur, design, beeldhouwkunst, film en fine art. Het Moco Museum is het eerste museum in Nederland dat werk van Daniel Arsham tentoonstelt.

Surrealisme

Bezoekers van de tentoonstelling kunnen door verschillende ruimtes struinen, waar installaties staan opgesteld zoals de Amethyst Ball Cavern en de Eroded Wallpaper Room en waar je het gevoel krijgt je in een andere dimensie te bevinden. Arshams fascinatie voor popcultuur, sport en de invloed van archeologie komen duidelijk tot uiting in deze ruimtes. Daarnaast is er de nooit eerder vertoonde interactieve installatie Calcified Living Room, een woonkamer gevuld met mid-century design dat door de unieke vormgeving versteend lijkt. Wij gokken dat dit in januari een van de meest bezochte plekken van Amsterdam zal worden.

De tentoonstelling zal van 18 januari t/m 30 september 2019 te zien zijn in het Moco Museum.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur