Melania Trump onthult de uitzinnige kerstdecoratie van het Witte Huis

De First lady toont de kerstversiering met een speciaal rood-thema

image
The White HouseInstagram

Kerst komt langzamerhand in zicht, en iedereen maakt zich op voor de feestdagen. Zo ook in het Amerikaanse Witte Huis waar Melania Trump alweer voor het tweede jaar het presidentiële onderkomen mocht omtoveren tot een waar kerstspektakel, met behulp van behoorlijk wat kerstdecoratie.

Rode bomen

Waar Melania vorig jaar koos voor een winterwonderland thema met ijzige kerstbomen, kiest de First lady dit jaar voor een warmere kleur; namelijk rood. In de officiële video die werd vrijgegeven door het Witte Huis zien we Melania langs de verschillende versieringen lopen waar een ruimte gevuld is met bloed-rode kerstbomen. Het thema van de decoratie is "American Treasures" dat het unieke erfgoed van Amerika moet eren, zo laat het Witte Huis weten in een verklaring.

Natuurlijk ging het internet wederom los, en werd de kerstdecoratie vergeleken met beelden uit The Handmaid's Tale en scenes uit Tim Burton films, en werd er vaak gerefereerd naar de term "blood trees". De keuze van deze opvallende kleur was naar verluidt geïnspireerd op het rood in de presidentiële zegel, waarin de kleur het Amerikaanse patriottisme weerspiegelt. Ook wordt in de video Trump’s eigen kerstdecoratie getoond waar kerstballen met slogans Be Best’ de kerstbomen sieren, die onderdeel zijn van de de anti-pest campagne van de president.

Duizenden bezoekers

Gedurende de maand december zal het Witte Huis meer dan honderd open huis-dagen organiseren en vele recepties hosten. Meer dan 30.000 bezoekers zullen door de gangen van het versierde presidentiële onderkomen lopen en deelnemen aan openbare rondleidingen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst