Wat is er aan de hand met de tanden van Karl Lagerfeld?

De ontwerper werd gespot met een zeer slecht gebit in Parijs.

Karl Lagerfeld in Parijs voor kerstverlichting Champs Elysées
Getty Images

Karl Lagerfeld staat bekend om zijn immer identieke en stijlvolle look; zijn sneeuwwitte haar in een strakke paardenstaart, zwarte zonnebril met donkere glazen en een zwarte smoking. Gister maakte de creatieve director van Chanel en Fendi zijn opwachting in een geheel nieuwe verschijning, en het internet gaat los.

Slecht gebit

De 85-jarige ontwerper verscheen deze week bij een nationaal evenement in Parijs, tijdens het jaarlijkse aansteken van de kerstverlichting op de Champs Elysées. Hoewel de Duitse ontwerper zijn kenmerkende zwarte look droeg, met een jas van Chanels Métiers d'Art collectie uit 2010, was een aspect van zijn look compleet anders. Terwijl de ontwerper tijdens het event glimlachte naar de camera's, werd zichtbaar dat Lagerfeld een ontzettend slecht gebit had en zelfs een tand miste. Daarbij groeit de ontwerper sinds kort een baard, die nu ook wat rommelig voor de dag kwam. Een woordvoerder stelt tegenover de Daily Mail dat het de oorzaak is van een 'tandheelkundige behandeling' die de ontwerper momenteel ondergaat. Deze bron vermeldt tevens dat Karl zijn jarenlange toewijding aan de ceremonie wilde voortzetten en het evenement wilde blijven eren. Een cynische noot aan het verhaal is dat de ontwerper eerder dit jaar mannelijke modellen berispte om het hebben van een slecht gebit. Volgens de Daily Mail stelde de ontwerper dat het onmisbaar is om een goed gebit te hebben en dat 'het enige wat ze nodig hebben een goede tandarts is'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur