Gaat Leonardo Dicaprio zijn vriendin Camila Morrone ten huwelijk vragen?

'Met Cami is Leonardo eindelijk meer serieus' aldus een bron

Hair, Face, Hairstyle, Eyebrow, Chin, Facial hair, Nose, Forehead, Beard, Long hair,
Getty Images

Je zou het bijna niet geloven, maar het ziet ernaar uit dat forever heartthrob Leonardo DiCaprio nu toch echt zijn hart heeft verloren aan Camila Morrone. Nadat hij langere tijd met topmodel Gisele Bündchen en Bar Refeali (beiden inmiddels getrouwd met kinderen) is geweest, waarna een hele rits blonde modellenvriendinnen volgden. De acteur en milieu-voorvechter (44) is nu ongeveer een jaar samen met Camila Morrone (21), een Argentijns-Amerikaans model en actrice.

Talk of an engagement

Volgens de laatste geruchten zou het paar hun éénjarige relatie gaan vieren met een ring. 'Iedereen zegt dat een huwelijk ze goed zal doen', zei een bron tegen Us Weekly over het 'zeer serieuze' liefdeskoppel. Hoewel DiCaprio vooral bekend staat als ladies man zou dit veranderd zijn. In augustus deelde een andere bron met Us Weekly dat de Oscar-winnaar 'klaar is voor kinderen' en dat hij en Morrone al hebben gepraat over 'een verloving'. Dit is weliswaar niet de eerste keer dat zulke verhalen de ronde gaan en zijn langste relatie tot dusver was met Rafaeli van 2005 tot 2011. Zijn laatste langere relatie voor Morrone was met model Nina Agdal, die er in de zomer van 2017 een punt achter zette. Toen zeiden andere bronnen dat hij dol was op Agdal, maar 'nog niet klaar voor het huwelijksbootje en kids'. Het lijkt er wel op dat hij meer serieus is met Morrone, want hij is in hun tijd samen niet met andere vrouwen gefotografeerd en hij nam haar mee op een romantische trip naar Italië. Daarbij heeft Morrone (een fervent Instagrammer) DiCaprio's privacy gedurende hun relatie nooit geschonden, want ze heeft nog geen enkele foto van hem gepost. Fun fact: Morrone is de stiefdochter van Al Pacino. We moeten het maar zien of er inderdaad een celebrity engagement tijdens de feestdagen aan zit te komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur