Priyanka Chopra deelt nieuwe familieportretten van haar bruiloft

Het waren twee waanzinnige modemomenten voor de families in Ralph Lauren en traditioneel Indiase kledij.

Photograph, Marriage, Formal wear, Ceremony, Event, Bride, Wedding, Wedding reception, Tradition, Dress,
Getty Images

Het was afgelopen weekend dat actrice Priyanka Chopra met zanger Nick Jonas in het huwelijksbootje stapte, en het leek wel een koninklijke aangelegenheid. Zo trouwden ze op het Taj Umaid Bhawan Palace in Jodhpur, India. Het koppel koos voor zowel christelijke als Hindoeïstische-ceremonies; een op zaterdag, de ander op zondag. Zowel Chopra als Jonas hebben benadrukt hoe belangrijk het voor hen w dat hun beider geloofsovertuigingen en culturele achtergronden zouden worden gereflecteerd in de huwelijksvoltrekking. Nu zijn er meer foto's opgedoken van het spektakel.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Modemoment

Vanaf het begin werd er gezegd over hun roka verlovingsceremonie in augustus: 'Het was zo'n bijzondere samensmelting van twee eeuwenoude culturen en religies' – aldus Chopra tegen Vogue. Fans wereldwijd konden hierdoor genieten van twee waanzinnige modemomenten. Op Instagram deelt Chopra nu uitgebreid de ensembles door twee familieportretten te delen met de paleis op het achtergrond. In het eerste beeld dragen de Chopra- en Jonas-families Ralph Lauren van top tot teen, op de ander staat Chopra met Jonas' familie waarbij ze een traditionele lehenga draagt ontworpen door Sabyasachi met juwelen van Abu Jani Sandeep Khosla. 'Dit zijn wij' schrijft Chopra: 'Mijn familie...' Van haar broer Siddharth – die in haar jongere jaren met het idee kwam dat ze mee zou moeten doen aan de Miss India-wedstrijd, waarna ze Miss World won en het vervolgens ook maakte in Amerika – tot haar moeder (volgens wie Jonas 'de slechtste muzieksmaak heeft') en Jonas ouders en broeders, plus hun geliefden waaronder Game of Thrones-ster Sophie Turner. Ze zagen er niet minder dan smashing uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur