Nederlands model Saskia de Brauw krijgt een eigen tentoonstelling in Amsterdam

Foam presenteert Ghosts Don’t Walk in Straight Lines, een nieuw project van Nederlands topmodel Saskia de Brauw en Vincent van de Wijngaard.

White, Black-and-white, Black, Photograph, Monochrome, People, Monochrome photography, Street, Standing, Snapshot,
foam.nl

Op donderdag 31 januari opent de tentoonstelling Ghosts Don’t Walk in Straight Lines in het fotografiemuseum FOAM. Dit project van Nederlands topmodel Saskia de Brauw en fotograaf Vincent van de Wijngaard neemt je mee door de straten van New York waarbij het internationale topmodel een wandeling door de Amerikaanse stad maakt.

De expositie

In één dag doorkruist de Brauw de straten van Manhattan langs de noord-zuidas, van Battery Park in het zuiden naar het noordelijkste puntje op 25th street en Broadway. Het contrast van de trage wandeling - in een dynamische stad zoals New York - ontlokt allerlei verrassende observaties. De reeks foto's - nu voor het eerst te zien - laat opgedane verhalen en ontmoetingen zien dat in beeld en tekst is vastgelegd.

Dit grote project bestaat uit een kortfilm, ge-edit door Will Town, met muziek van Jim Beard en kleding van Colombiaans-Frans ontwerper Haider Ackermann. De expositie is ontworpen door Mark Schuijt en het boek werd vormgegeven door Matt Watkins.

De tentoonstelling is van 1 t/m 10 februari te zien in het FOAM in Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur