Meghan Markle had een eigen Instagram-account om beroemde vrienden te volgen

Het account werd nog maar net verwijderd door "zorgen om haar mentale gezondheid".

image
Getty Images

Dus, Meghan Markle had blijkbaar toch nog een eigen Instagram-account. Voor je extatisch begint te juichen; het gaat volgens The Sun om een account om haar beroemde vrienden te volgen.

Mentale gezondheid

In januari vorig jaar besloot Meghan Markle om haar social media kanalen te verwijderen, waarbij ze meteen al haar fans bedankte voor de jarenlange steun. Nu blijkt het dat de hertogin van Sussex al die tijd een Instagram-account had waarbij ze up-to-date bleef van de dagelijkse bezigheden van haar beroemde vrienden zoals onder andere Amerikaanse tennisster Serena Williams en Brits modeontwerper Victoria Beckham. Een bron vertelde de Amerikaanse entertainmentwebsite: 'Ze werkte altijd alleen aan haar projecten, maar kon niets openbaar zeggen omdat haar patronages nog niet niet waren aangekondigd... Sinds ze haar openbare Instagram-account verwijderde, had ze een valse account om haar vrienden te volgen. Er waren op dat moment heel wat gerichte, kwetsende artikels geschreven door sociale-mediatrolls en uiteraard zag zij ook de krantenkoppen over haar via social media', vervolgde de bron. 'Het raakte haar echt en uiteindelijk moest ze haar account sluiten vlak voor Kerstmis, om haar mentale gezondheid te beschermen. Ze voelde zich erg geïsoleerd en alleen op dat moment.'

image
Getty Images

Royals met Instagram-accounts

Het enige wat wij willen weten; welke Instagram-accounts volgde Markle? Zijn het haar favoriete designers, een account met alleen maar lieve puppy's of de liefdadigheidsinstellingen waar ze Patron van is? Het is geen ongewone zaak om over een Instagram-account te beschikken als je lid bent van de koninklijke familie. Zo hebben onder andere de Britse prinses Eugenie en zus prinses Beatrice een officieel account. Geen officieel lid van de koninklijke familie, desalniettemin een erg interessant persoon om te volgen; James Middleton, broer van de hertogin van Cambridge.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle