De eerste namen van Lowlands 2019 zijn bekendgemaakt

Muziekfestival Lowlands kondigt vandaag zijn eerste namen aan.

Jawel, het was even wachten maar het is zover. De eerste 53 artiesten voor muziekfestival Lowlands 2019 zijn bekendgemaakt. Jorja Smith! Tame Impala! A$AP Rocky! Anderson .Paak! Deze vier zijn slechts een deel van de net vrijgegeven line-up.

Goede hoop

Al konden we vorig jaar rekenen op grote namen als Kendrick Lamar, The Gorillaz en N.E.R.D; de eerste namen van Lowlands 2019 zijn niet mis en geven een goede indicatie voor de artiesten die hun komst binnenkort zullen bevestigen. Op 16, 17, 18 augustus wordt het festival voor de 27ste keer georganiseerd dat ons naast veel muziek ook een indrukwekkend randprogramma biedt. Zo is er plaats voor creatieve workshops, comedy, film of wetenschap.

Ready, set, go

Zoals we van het muziekfestival in Biddinghuizen gewend zijn, geven ze ook elk jaar het podium aan opkomende artiesten. Klinken This is Lovski en Mall Grab onbekend in de oren? Bereid je voor en geniet van een voorproefje via de officiële Lowlands Spotify Playlist, zodat meezingen met je favoriete band een stuk makkelijker wordt. En ook de start van de kaartverkoop voor Lowlands 2019 is bekend. Op zaterdag 2 februari om 11:00 uur, zit je best klaar achter je laptop. Hou deze pagina in de gaten voor alle updates rond een van de bekendste muziekfestivals in Nederland. Bekijk alle namen hier of bekijk de video.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur