Prins Harry spreekt zich uit over de datum waarop Meghan Markle is uitgerekend

De prins gaf een emotionele speech tijdens bijeenkomst in Londen.

White, Clothing, Fashion, Skin, Street fashion, Beauty, Blazer, Hairstyle, Suit, Fashion model,
Getty Images

Prins Harry was deze week aanwezig bij een Commonwealth (waar 53 landen bij zijn aangesloten) jeugddiscussie bij Lancaster House in Londen, waarbij hij zich ook uitliet over zijn aanstaande ouderschap met Meghan Markle. Ondertussen maakte Meghan haar opwachting bij de Royal Theatre in een nudekleurige look.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een betere toekomst

De datum waarop de Duchess zal bevallen nadert snel. Prins Harry sprak zich hierover uit, vanuit zijn standpunt als aanstaande vader. De prins onthulde aan de groep: 'Als iemand die zelf binnenkort vader zal worden, ben ik mij terdege bewust van onze gedeelde verantwoordelijkheid om deze wereld meer veerkrachtig te maken en om de inwoners tot verantwoording te roepen voor de volgende generatie.' De Duke of Sussex sprak hierbij ook over de kracht die hij zag in jonge mensen die samenwerken: 'Het is me duidelijk dat de 1.4 miljard jongeren (onder de 30) in de Commonwealth de meest waardevolle voorsprekers zijn. Er schuilt kracht in geïnformeerde jonge mensen die de handen ineen slaan. Dat valt moeilijk te negeren.' Verder riep hij op tot meer steun voor jonge mensen in de Commonwealth-naties en hij bood zijn hulp en steun om anderen naar boven te stuwen. Hij zei: 'Het is onze plicht om ervoor te zorgen dat jullie de tools en ondersteuning hebben om het verder te schoppen. De nee-schudders, de uitdagingen die jullie zullen tegenkomen, en dan toch de mogelijkheid om op jullie beste vermogen te functioneren. Want als je samenkomt, zal de hele wereld daar beter van worden.' Dat belooft wat voor de prins als vader.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle