Priyanka Chopra zal deze schurk spelen in bloedstollende nieuwe Netflix-film

Het gaat om een nieuwe op Wild Wild Country geïnspireerde film die in 2019 uitkomt.

Pink, Clothing, Shoulder, Beauty, Fashion, Hairstyle, Fashion model, Photo shoot, Dress, Model,
Getty Images

Actrice Priyanka Chopra, die vorig jaar in het huwelijksbootje is gestapt met Nick Jonas tijdens een traditioneel Indiase ceremonie, heeft net een heel mooie nieuwe filmrol binnengesleept. Ze zal de vermeende moordenaar en woordvoerder van cult-goeroe Osho, Ma Anand Sheela, spelen in een nieuwe Netflix film gebaseerd op de docuserie Wild Wild Country.

Cultleider

Chopra zelf maakte dit bekend tijdens haar verschijning op talkshow Ellen. Hierbij liet ze weten dat ze niet alleen de in India geboren Sheela zal spelen, maar dat ze de film ook mede zal produceren. De regisseur van Rain Man, Barry Levinson, is er ook bij betrokken. 'We ontwikkelen het als het personage Sheela; een goeroe uit India', vertelde Chopa. Zoals Wild Wild Country-fans weten was Sheela de rechterhand van Bhagwan Shree Rajneesh, ofwel Osho; de leider van een vrijdenkende cult die werd beschuldigd van criminele activiteiten in het landelijke Oregon in de jaren tachtig. Het zal een pittige rol worden voor Chopra: Sheela stond niet alleen bekend als leider van de vaak gewelddadige pack, maar ook als moordenaar. Ze zou zelfs bio-terreur hebben gepleegd waarbij ze een hele regio met mensen probeerde uit te roeien door het eten te vergiftigen. Een plot om een Amerikaanse federale officier van justitie te vermoorden. Sheela zelf is trouwens nog in levende lijve in Zwitserland en inmiddels 69 jaar oud. Vorig jaar vertelde ze Netflix nog: 'Het was een prachtig leven dat ik heb geleid.' De nieuwe film komt dit jaar nog uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix