Een fantastisch optreden van Lady Gaga en Bradley Cooper staat je te wachten bij de Oscars

Het duo zal optreden tijdens de uitreiking van de felbegeerde gouden beeldjes.

bradley-cooper-lady-gaga-podium
Getty Images

Het is weer bijna zover. Aanstaande zondag vindt het filmfestival der filmfestivals plaats, de Oscars. Nadat er controverses ontstonden over de presentatie van het event en de genomineerden, is er ook goed nieuws. De avond zal worden verzorgd met de meest bijzondere optredens, waaronder een opwachting van het meest geliefde muzikale duo van het moment, Lady Gaga en Bradley Cooper.

Bijzondere artiesten

Dit is alweer het 91ste jaar dat de prestigieuze Oscars worden uitgereikt aan de crème de la crème van de filmindustrie. De Oscars zouden de Oscars niet zijn zonder optredens van een paar van 's werelds meest bekende artiesten. Zo zal de iconische Amerikaanse zangeres Bette Midler een speciale verschijning maken tijdens de avond. Het nummer The Place Where Lost Things Go uit de nieuwe musical-film Marry Poppins is genomineerd voor een Oscar voor beste originele lied. Midler, die zelf eerder twee keer genomineerd was voor een Oscar, zal het lied tijdens de avond voor het publiek zingen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Daarnaast zal het geliefde duo Bradley Cooper en Lady Gaga opnieuw het podium betreden. Tijdens de uitreiking van de prestigieuze Oscars zal het duo hun hit Shallow ten gehore brengen, dat ook genomineerd is voor het beste originele lied uit de film A Star is Born.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het podium zal tevens worden betreed door de band Queen en frontman Adam Lambert. De muziekgroep en diens iconische frontman wijlen Freddie Mercury zijn het onderwerp van een van de grootste films van het jaar over het leven van de zanger in Bohemian Rhapsody. De film is genomineerd in vijf verschillende categorieën, waaronder Beste Acteur voor Rami Malek die de rol van Freddie Mercury vertolkt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naast deze topartiesten zal ook Amerikaanse zangeres Jennifer Hudson een opwachting maken tijdens de avond. Zij won eerder een felbegeerd gouden beeldje voor haar optreden in de musical Dreamgirls uit 2006.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars