Meghans henna party! Duchess of Sussex krijgt tijdelijke tattoo voor bezoek in Marokkaanse Atlasgebergte

Meghan ging casual gekleed in een blazer van Alice + Oliva, fluwelen slippers en jeans.

Clothing, Street fashion, Outerwear, Footwear, Fashion, Snapshot, Tights, Shoe, Leggings, Leg,
Getty Images

Na hun verlate aankomst in Casablanca gisterenavond, zijn Meghan Markle en Prins Harry inmiddels en route in Marokko. De Duke en Duchess of Sussex reizen op dag twee naar het bekende Atlasgebergte per helikopter. Het is het begin van hun eerst volle dag met afspraken in het Noord-Afrikaanse land.

Casual look

Harry en Meghan bezochten het plaatsje Asni om meer te leren over de Marokkaanse NGO Education For All (EFO opgericht door de Britse entrepreneur Michael McHugo) als kick-off van hun koninklijke tour. Ze waren hiervoor al vroeg op de been. Hoogzwangere Meghan (37) ging vandaag meer casual gekleed (gisteren nog in een felrode Valentino cape dress) van Alice + Olivia met skinny jeans. Hierbij droeg ze fluwelen instappers van Birdies en een omslagdoek van Wilfred. Later gaf ze deze simpele look een upgrade voor een ceremonie bij een tweede EFA-pension, waarbij ze haar spijkerbroek combineerde met een witte tuniek en zwarte slingbacks.

Onderwijs voor meisjes

EFO bouwt huisvestingen voor meisjes tussen de 12 en 18 jaar om ervoor te zorgen dat jongeren uit landelijke communities in de bergregio toegang hebben tot goed onderwijs – een doel dat Meghan als voorvechter van vrouwenrechten na aan het hart ligt. Studenten stonden aan de kant van de straat in afwachting van de aankomst van het koppel. Een stralende Meghan nam een bos rozen van de 16-jarige student Hasnaa in ontvangst. De ambassadeur zei over het bezoek: 'Het is geweldig om de koninklijke hoogheden hier te hebben voor de aankomende dagen en om de belangrijke rol te laten zien die educatie voor meisjes en jeugdwerkgelegenheid spelen in het vormgeven van een modern Marokko.'

Henna

Meghan kreeg kort hierna een bloementattoo van henna opgeschilderd door de 17-jarige Samira, die al zes jaar bij EFA woont, om haar zwangerschap te vieren. Het koppel zag er gelukkig uit, terwijl ze met de locals spraken. Waaronder twee kleine meisjes, Rania en Ryanna, die met Britse en Marokkaanse vlaggen zwaaiden. Later ontmoetten de hertog en hertogin de oprichter van Education For All, Mr McHugo, die vervolgens een MBE (award in de New Year Honours-lijst voor zijn werk om gendergelijkheid in educatie in Marokko te verbeteren) ontving. Er staat hen nog een vol programma te wachten. Morgen zal het koppel de Marokkaanse Royal Federation of Equestrian Sports bezoeken voordat ze een kookdemonstratie bijwonen met een van Marokko's meest vooraanstaande chefs in Rabat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur