Meghan Markle verruilde haar fluwelen instappers voor hoge Manolo Blahniks op haar tweede dag in Marokko

De hoogzwangere Meghan Markle (37) is dol op deze stijl schoen.

Event, Tourism, Leisure,
Getty Images

Meghan Markle en Prins Harry zijn momenteel in Marokko voor een driedaagse tour door het land. Vanochtend hebben ze een Education For All-onderkomen bezocht, waar meisjes in het landelijke Atlasgebergte worden geholpen aan een dak boven hun hoofd en passende educatie. Nadat Meghan hier ook een henna tattoo kreeg, verruilde ze haar outfit. Hierbij hield ze haar Alice + Oliva-blazer in marineblauw aan, maar koos ze voor een witte tuniekbloes en hoge hakken van Manolo Blahnik.

Babymoon

Hoogzwangere Markle draagt gerust nog een paar hoge hakken. Het lijkt ook haar favoriete type schoen. Manolo Blahniks droeg ze ook bij haar rode Valentino cape dress, die ze aanhad bij aankomst in Casablanca gisterenavond. Nu koos ze voor de zwartsatijnen en fluwelen polka dot slingback pumps. Dit is een nieuwe twist op de klassieke Carolyne-stijl van de designer, die in verschillende kleuren en stoffen beschikbaar is. Hierbij droeg ze ook haar favoriete zonnebril: de Illesteva York sunglasses. Volgens koninklijke commentator Omid Scobie draaide de tweede afspraak van de dag voor het koninklijke koppel om 'de oprichter (van Education for All) Michael McHugo een Most Excellent Order van het Britse Koninkrijk uit te reiken.' Hiervoor krijgt hij een medaille. Voor Meghan Markle en Prins Harry lijkt de reis ook een soort babymoon, waarbij ze het duidelijk zeer naar hun zin hebben onder de Marokkaanse zon. Morgen staat er weer een volle dag op de planning.

      This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
      Advertentie - Lees hieronder verder
      Meer van Meghan Markle