Het paleis van Versailles organiseert wederom een elektronisch festival

Deze lente kun je dansen op elektronische beats in het voormalig huis van Marie Antoinette.

paleis-versailles-festival-2020
Pascal Le Segretain

Als er een tripje naar Parijs wordt gemaakt, bevat dat vaak ook een bezoek aan een van de meest extravagante locaties van Frankrijk: het paleis van Versailles. Vorige zomer werd het voormalig onderkomen van Lodewijk de 14de voor het eerst gebruikt voor een elektronisch muziekfestival, en in 2020 zal dat evenement wéér plaatsvinden, maakt de organisatie bekend.

Dansen in de tuinen van Marie Antoinette

Het paleis, dat afstamt uit 1631, zal deze lente weer worden omgetoverd tot een waar electro paradijs. Op zaterdag 23 mei zullen verschillende dj's als Justice, L'Impératrice en Kittin x Busy P. Tegen de achtergrond van de historische spiegelzaal, zal het event bij uitstek een van de meest fascinerende elektroniche feesten zijn. Het festival duurt een dag en heeft toepasselijk de naam Versailles Électro gekregen.

Uitkijkend over de Franse tuinen, zullen de terrassen van het Château de Versailles veranderen in een gigantische dansvloer. De avond zal van 20.30 tot laat in de nacht duren waarin je kunt dansen in het voormalig huis van Marie Antoinette. Deze tijdloze avond maakt deel uit van de Versailles-traditie waar de zonnekoning een van de eerste bijzondere feesten organiseerde in Frankrijk, een land dat uiteindelijk de bakermat zou worden van de Franse electro. Tickets kun je vanaf 4 februari hier bemachtigen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur