Dit viral Twitter spel test of je Beyoncé's assistent zou kunnen zijn

Dit nieuwe online spel toont op de meest hilarische manier hoe goed jij zou zijn als Beyoncé's nieuwe assistent.

Er is weer een pareltje opgedoken op Twitter dat momenteel viral gaat. Dat mensen een grote liefde hebben voor Beyoncé is niet onbekend, en dat mensen dromen om ooit voor haar te werken ook niet. Een vrouw op Twitter bedacht daarom een (buitengewoon hilarisch) online spel dat aantoont hoe goed jij zou zijn als Beyoncé's assistente, maar let op, maak één fout en je bent gelijk ontslagen door Queen B.

Interactieve quiz

Denk jij dat je Beyoncé goed kent? Met het spel kun je voor eens en altijd bewijzen of jij de zangeres daadwerkelijk begrijpt. Twitteraar Green Chyna maakte een lange Twitter-draad dat vorm wordt gegeven door een grote interactieve quiz waar je enige taak is om te voorkomen dat je ontslagen wordt. En dat blijkt best moeilijk.

Bij elke vraag krijg je dilemma's voorgeschoteld gerelateerd aan de vraag 'What would Beyoncé do?' Zo begin je bij de keuze van het juiste ontbijt, dat wordt gevolgd op de vraag wat Beyoncé het liefst in haar vrije tijd als ze moet wachten op de haar en make-up artists. Maak je een fout, dan ben je gelijk je positie als assistent verloren want laten we eerlijk zijn, fouten kan Queen Bey zich niet veroorloven. Het internet gaat los rondom deze quiz en ook celebrities zijn fan. Zo laat Chrissy Teigen weten het maar tot de derde ronde te hebben geschopt en dus niet competent is als B's assistent. Denk jij dat je het aankan? Doe dan hier de test. Good luck!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws