De beste rode loper looks van het International Young Patrons Gala in Amsterdam

De crème de la crème van de opera- en balletwereld verzamelde zich afgelopen weekend voor het International Young Patrons Gala.

Red carpet, Carpet, Red, Gown, Dress, Clothing, Flooring, Fashion model, Haute couture, Hairstyle,
Presstigieux

Als iets in Nederland in de buurt komt van het legendarische Met Gala in New York is het wel het International Young Patrons Gala van Nationale Opera & Ballet. Afgelopen weekend vond alweer de derde editie van het gala plaats in Amsterdam, dat een feestelijke avond vol unieke optredens werd waarbij gasten in de mooiste looks op de rode loper verschenen.

Rode loper

Bekende Nederlandse gezichten uit de mode-en cultuurwereld betraden de rode loper in de mooiste jurken van ontwerpers als Claes Iversen, Benchellal en David Laport. Modellen als Valentijn De Hingh (in een eigen creatie), Nimue Smit en Nella Ngingo maakten hun opwachting in bijzondere looks, als ook influencers Celine Bernaerts in een indrukwekkende jurk van Benchellal en Nicole Huisman in een fonkelende David Laport jurk. Maar ook dansers Michaela DePrince en Maia Makhateli betraden de rode loper, gehuld in ontwerpen van Benchellal en Aidan Mattox. Ook Vogue's hoofdredacteur Rinke Tjepkema was aanwezig, gehuld in een lange jurk van Rochas. Ter afsluiting van de avond mengden de aanwezigen zich met de dansers op de dansvloer waar tot in de late uurtjes gefeest werd.

Performance, Stage, Entertainment, Performing arts, Event, Performance art, Concert, Musical theatre, Theatre, heater,
Michel Schnater

Opera & Ballet

Jonge talenten en gevestigde stersolisten als Igone de Jongh en Jozef Varga traden op in unieke opera- en balletperformances tijdens de avond. De Young Patrons Circle bestaat uit jonge professionals onder de 45 jaar die ervoor kiezen Nationale Opera & Ballet te steunen. Oprichtster van de Young Patrons Circle Stephanie van Rappard stelt ontzettend blij te zijn met de avond: 'We hadden nooit durven dromen dat het Young Patrons Circle Gala zo’n groot succes zou zijn. Meer dan 1600 jongeren zijn vanavond geraakt en ontroerd door het talent van Nationale Opera & Ballet zowel voor als achter de schermen.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur