Tiffany & Co. viert 180 jaar geschiedenis met nieuwe expositie

De expositie toont de rijke geschiedenis van het juwelenhuis, waarbij alle bijzondere hoogtepunten en mijlpalen aan bod komen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tiffany & Co. lanceert een bijzondere expositie gewijd aan de rijke historie van het Amerikaanse juwelenhuis. Bijzondere topstukken uit oude collecties zullen exclusief worden getoond in Shanghai, waarbij voor het eerste in de geschiedenis het bijzondere diamantarchief van het label publiekelijk zal worden getoond.

Fashion accessory, Jewellery, Diamond, Body jewelry, Gemstone, Emerald, Hair accessory, Jewelry making, Headpiece,
Tiffany & Co.

Diamantarchief

De gloednieuwe expositie Vision & Virtuosity toont de bekendste ontwerpen van het juwelenhuis door zes verschillende stadia. Deze variëren van een focus op de iconische blauwe kleur van het merk, tot de ontwikkeling van hun befaamde verlovingsringen. Ook zal onder meer de beroemde film Breakfast at Tiffany's worden uitgelicht, waarbij het originele script van Audrey Hepburn tentoongesteld wordt. Tot slot zal het rijke diamantenarchief van het juwelenhuis met onder anderen de befaamde Tiffany Diamond voor het eerst aan publiek worden getoond.

2019
The Tiffany Archives

Verleden en toekomst

'Vision & Virtuosity is een eerbetoon aan Tiffany & Co., dat staat voor meesterlijk vakmanschap en innovatief design sinds de oprichting van het bedrijf in 1837 door Charles Lewis Tiffany in New York City', stelt Alessandro Bogliolo, CEO van Tiffany & Co. in een persbericht. Het doel van de tentoonstelling is om het heden en verleden met elkaar te verbinden: 'met deze tentoonstelling eren we het verleden en laten we zien hoe schoonheid en vakmanschap altijd tijdloos en relevant zullen blijven', aldus Tiffany & Co.'s CAO Reed Krakoff. De tentoonstelling vindt plaats in het Fosun Foundation in Shanghai van 23 september tot 10 november. Vanaf september kunnen kaarten worden gekocht via de website van Tiffany & Co.

Body jewelry, Jewellery, Fashion accessory, Diamond, Gemstone, Pendant, Ear, Silver,
Tiffany & Co.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur