Vrouwelijke ondernemer? Doe mee aan het Cartier Women’s Initiative en geef je business een boost

Je kunt je opgeven tot en met 14 augustus!

Cartier Women's Initiative
Getty Images

Het is weer zover: binnenkort gaat de Cartier Women’s Initiative van start. In 2006 richtte het juwelenhuis de wereldwijde wedstrijd op, die speciaal is bedoeld om vrouwelijke ondernemers een duwtje in de rug te geven (hear, hear!). In samenwerking met INSEAD Business School en McKinsey & Company gaat Cartier op zoek naar ondernemend talent. Meedoen? Lees hieronder hoe je dat doet (én kans maakt op de hoofdprijs van 100.000 dollar, omgerekend zo'n 90.000 euro).

Cartier Women's Initiative

Voor Cartiers Women's Initiative kun je jezelf opgeven als je in de afgelopen vijf jaar je eigen bedrijf bent gestart. De organisatie kiest vervolgens uit iedere regio, waaronder Europa, drie finalisten die kans maken op een geldbedrag van 100.000 dollar (omgerekend zo'n 90.000 euro) om te investeren in hun bedrijf. In totaal gaat het om zeven regio's, dus 21 finalisten in totaal. Mocht je bij de drie finalisten uit jouw regio horen, dan heb je gegarandeerd prijs, want de overige twee finalisten winnen een bedrag van 30.000 dollar (omgerekend zo'n 27.000 euro). Niet verkeerd, dachten wij zo.

Red, Event, Fashion, Performance, Stage, Dress, Ceremony, heater, Competition, Team,
De zeven winnaressen van de Cartier Women’s Initiative 2019, samen met de directeuren van Cartier, INSEAD en McKinsey & Company.
Cartier

Alle 21 finalisten worden ondersteund met business coaching, krijgen training in mediazichtbaarheid en netwerktraining, en de mogelijkheid om het zogeheten Executive Program van INSEAD te doorlopen. Op die manier worden vrouwelijke entrepreneurs gesteund en aangemoedigd het beste te halen uit hun (beginnende) organisatie. Alle vrouwelijke ondernemers wereldwijd kunnen meedoen aan de wedstrijd, dus waar wacht je nog op?

De inschrijving voor de Cartier Women's Initiative 2020 is zojuist geopend. Opgeven kan nog tot en met 14 augustus 2019, via deze link. Good luck!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur