Waarom deze nieuwe gadget tot de top 3 smartphones met beste camera's ter wereld behoort

Deze smartphone staat op het punt om Nederland te veroveren met zijn superieure design en ongeëvenaarde fotografie.

Honor 20 series
HONOR

Één van de belangrijkste features die een nieuwe smartphone moet hebben, is ongetwijfeld een steengoede camera, toch? Wil je eindelijk eens die perfecte streetstyle look op beeld zetten of een haarscherpe selfie maken die geen nabewerking nodig heeft in Facetune? Meet HONOR, een internationaal smartphonemerk geprezen door zijn superieure design, ongeëvenaarde fotografie én ultieme gebruikservaring. Give it a shot!

Stylish gadget

Klinkt het merk onbekend in de oren? Dat is begrijpelijk. HONOR is nog maar sinds eind vorig jaar de Nederlandse markt aan het veroveren. Goed om te weten dat HONOR, dat in 2013 is opgericht in China, in hun hometown het nummer twee smarthponemerk is en ook in diverse Europa landen zoals Spanje en Engeland al jaren erg populair is. Het stylish merk is zo gecreëerd om aan de behoeftes van digital natives te voldoen. Een minimalistisch uitziend gadget met maximale kwaliteiten die mooi in de hand ligt.

Purple, Violet, Lavender, Electric blue, Display device, Fictional character, Mythical creature, Graphic design, Graphics,
HONOR

Top 3 beste camera ter wereld

De mooiste portretten maken ligt nu binnen handbereik. De 20-serie, met daarin de HONOR 20 LITE, HONOR 20 en HONOR 20 PRO staat wereldwijd in de spotlight. De HONOR 20 PRO behoort met zijn 48MP AI Quad camera tot de top drie smartphones met de beste camera wereldwijd. Magische momenten tot in de kleinste details vastleggen is dus kinderspel en maakt jou in één klap een professionele fotograaf. Word jij tijdens de modeweken geïnspireerd door de coolste shots van streetstyle fotograaf Tommy Ton en is wijlen Bill Cunningham jouw grote voorbeeld? Deze smartphone geeft jou alvast een duwtje in de rug om hetzelfde carrièrepad op te gaan en net zulke mooie foto's te creëren.

Extreme helderheid

Wat maakt de HONOR 20 PRO zo uniek? Een paar factoren spelen mee; de 48MP AI Quad camera stelt gebruikers in staat om met de AI Ultra Clarity modus gedurende de dag foto’s te maken met extreme helderheid. Dankzij de groothoek camera met 117° kijkhoek leg je meer vast dan je denkt en door de 2MP Macro lens kun je vanaf nu voorwerpen vastleggen die zelfs met het blote oog niet te zien zijn. Nog een pluspunt; hij is innovatief met de AIS Super Nacht modus die ultra-heldere nachtopnames creëert met minder ruis en beter kleurbehoud. Dankzij de kleine gyrosensoren zorgt de Optische Beeldstabilisatie (OBS) ervoor dat de lens altijd goed is ingesteld, zelfs wanneer je aan het dansen bent op Madonna's Vogue. Ideaal dus voor de beste party pics, zelfs van de meest blurry avonden.

honor 20 series
HONOR

Superieure design

"Don't judge a book by its cover,' maar bij de HONOR kan je er zeker van zijn dat de buitenkant even impressionant is als de binnenkant. Naast de trendsettende technologie en de intelligente gebruikerservaring is het chic-tech design van de HONOR iets om de in verf te zetten. De HONOR 20 PRO is namelijk de eerste smartphone in de geschiedenis van HONOR met een multidimensionale, dynamisch holografische glazen achterkant. Dit betekent als licht door de prisma’s in de dieptelaag gaat, er licht gereflecteerd en gebroken wordt in alle richtingen en zo die sparkle geeft.

honor 20 series
HONOR

Ontdek alles over HONOR, de nieuwste smartphone op de markt. De HONOR 20 serie wordt verkocht bij onder andere Belsimpel, Coolblue en Bol.com.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Cultuur