Moët & Chandon nodigt je uit voor een keizerlijk champagnediner

Het champagnehuis organiseert een bijzonder diner in hartje Amsterdam ter viering van de iconische Moët Impérial.

MOËT & CHANDON Champagne, May 21, 2019. Château de Saran Grand Opening. Moët Impérial 150th anniversary.
MOËT & CHANDON

Moët & Chandon staat bekend als een van de grootste en meest verfijnde champagnehuizen. Een van hun bekendste soorten is de iconische Moët Impérial, die al sinds 1869 in de glazen van menig vorst en beroemdheid wordt geschonken. Moët & Chandon Brut Impérial - nu Moët Impérial - werd vroegeraangeboden als eerbetoon aan de keizerlijke relatie met de Franse keizer Napoleon Bonaparte. Nu, 150 jaar later, wordt het jubileum groots gevierd met een keizerlijk champagnediner op 8 november, en jij kunt erbij zijn.

Keizerlijk champagnediner

De wintertuin van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky midden in hartje Amsterdam zal speciaal voor de gelegenheid worden omgetoverd tot een intiem champagnediner met vorstelijke allure. Tijdens de avond worden 150 gasten meegenomen in de geschiedenis van Moët Impérial waar wordt getoond hoe deze iconische champagne is getransformeerd in haar 150-jarige bestaan.

Gelimiteerd aantal plekken

Tijdens de avond geniet je naast de nodige glaasjes champagne ook van een bijzonder gangen-diner, dat wordt samengesteld door de Franse chef Yannick Alléno, drie Michellinsterren-chef Jacob Jan Boerma en The White Rooms chef Randy Karman. Voor het intieme champagnediner is slechts een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Tickets zijn te verkrijgen via deze inschrijflink op de website van Moët & Chandon.

Drink, Darkness, Water, Night, Midnight, Liqueur, Bottle, Tree, Alcohol, Still life photography,
MOËT & CHANDON

Voor deze avond heeft Nederlandse couturier Leon Klaassen Bos kleding ontworpen die geïnspireerd is op de elegante verleiding uit de 19e eeuw. Als assistent van Yves Saint Laurent leerde hij het verfijnde vakmanschap kennen dat hij nu uitoefent in zijn eigen modehuis LeonLeon.

Moët & Chandon Brut Impérial

De iconische champagne van het huis werd gelanceerd op de 100ste geboortedag van Napoleon en verkreeg faam sinds hij werd gepresenteerd op de beroemde Wereldtentoonstelling in Parijs in 1900. Naast het diner lanceert Moët & Chandon speciaal voor deze feestelijke gelegenheid een limited edition fles gevuld met de vertrouwde smaak van Moët Impérial. Vanaf 7 november viert Moët & Chandon haar unieke jubileum ook in een pop-up store in de Bijenkorf in Amsterdam waar de limited edition Moët Impérial fles verkrijgbaar zal zijn en je je gekochte champagneflessen kunt laten personaliseren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur