Meghan Markle maakt voor het eerst een statement omtrent alle negatieve media-aandacht

Achter de schermen gaat het 'niet echt oké' met de nieuwbakken moeder, blijkt uit recente videobeelden.

meghan-markle-statement-video-media-aandacht
Samir Hussein / Getty Images

Meghan Markle heeft voor het eerst op camera gesproken over de tol die alle negatieve media-aandacht eist. Ze doet dat in een nieuw fragment van een interview, als onderdeel van een documentaire van ITV. De jonge moeder wordt zichtbaar emotioneel wanneer haar wordt gevraagd naar de invloed van de pers op haar leven.

Achter de schermen

"Vooral als een vrouw is het echt, echt zwaar. Dit [de negatieve media-aandacht, red.] is moeilijk om erbij te hebben, als je net moeder bent en óók een kersverse echtgenote." Wanneer haar gevraagd wordt 'hoe oké' ze daaronder is, antwoordt ze eerlijk. "Ik waardeer het dat je dat vraagt, want niet veel mensen doen dat. Maar het is heel zwaar om door te maken, zo achter de schermen."

Kritiek rondom Meghan

"Dus nee, ik ben niet oké", concludeert ze. Meghan heeft het voornamelijk over de kritiek die ze over zich heen heeft gekregen terwijl ze zwanger was van haar eerste kind Archie. "Wanneer je zwanger bent, ben je extra kwetsbaar. Dat voelde al als een flinke uitdaging, maar als je baby nét geboren is, ben je stiekem nog in precies dezelfde staat."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Herinneringen aan Diana

Het interview is gefilmd rond het moment waarop de Duke en Duchess of Sussex een rechtszaak tegen the Mail on Sunday aankondigden. Toen was het Harry die zichzelf openstelde: "Ik ben mijn moeder al verloren, en nu zie ik dat mijn vrouw slachtoffer wordt van dezelfde praktijken." In de documentaire, die pas 20 oktober in Engeland op televisie komt, spreekt ook Harry zich uit over de invloed van de media. "Wanneer ik een camera hoor klikken of een flitslicht zie, word ik nog altijd nog geconfronteerd met de dood van mijn moeder."


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle