Jennifer Aniston onthult dat de Friends-cast werkt aan een nieuw project

Komt er dan toch eindelijk een vervolg op de hitserie?

jennifer-aniston-friends-nieuw-project
Courtesy Friends

Jennifer Aniston brak onlangs het internet door haar Instagram-debuut, waarbij ze een foto plaatste van de gehele originele Friends-cast. Sindsdien doen de geruchten de ronden dat de groep zou werken aan een nieuw project, iets waar fans van de serie al jarenlang hoopvol op wachten. Tijdens een interview bij The Ellen DeGeneres Show spreekt Aniston over de geruchten waarin ze bevestigt dat de groep inderdaad met iets nieuws bezig is.

Nieuw Friends-project

Tijdens het interview wordt er gesproken over de iconische serie uit de jaren '90 waarvan vele fans hopen dat er ooit een vervolg op wordt gemaakt. Aniston bevestigde tijdens het interview dat de groep inderdaad bezig is met een speciaal project, als is nog niet helemaal duidelijk hoe dat eruit gaat zien: 'luister, we willen heel graag iets doen, maar we weten nog niet precies wat datgene zal zijn. We proberen verschillende dingen, en we zijn ergens mee bezig', vertelde Aniston.

In het interview maakte Jennifer Aniston wel duidelijk dat het nieuwe project in ieder geval geen reboot op de serie zal zijn, wat de actrice ook in eerdere interviews vaststelde. Wat we dan wel kunnen verwachten? Wellicht een film: 'Ik weet het niet. Misschien', stelt Jennifer hierover. Jennifers Instagram-debuut was de eerste keer in jaren dat de gehele Friends-cast samen te zien was. Zo poseerde Jennifer samen met haar collega's Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow en Courteney Cox. Wellicht is het dus geen toeval dat de groep juist nu weer bij elkaar kwam.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jennifer Aniston in nieuwe serie

De hitserie Friends was tien jaar lang op televisie te zien van 1994 tot 2004. Hoewel de serie dus al vijftien jaar niet meer op de buis te zien is, is Friends nog steeds enorm populair. Zo blijkt de serie een ware streaming-hit op Netflix te zijn geworden. Na Jennifers vele rollen in films keert de actrice terug naar TV in de nieuwe Apple TV+ serie The Morning Show. Samen met onder meer Reese Witherspoon en Steve Carell speelt de actrice in de serie, die haar eerste vaste rol in een TV-show is sinds Friends. De nieuwe serie is vanaf 1 november te zien op Apple TV+.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur