Geen plannen met Oud & Nieuw? Vier het nieuwe jaar in het luxueuze The Grand hotel in Amsterdam

Waarom je The Grand Ball op Oudejaarsavond absoluut niet wil missen.

the-grand-ball-2019
Kaan sensoy

Het is inmiddels bijna december en dat betekent dat niet alleen de kerstdagen naderen, maar ook de jaarwisseling praktisch om de hoek is. Mocht je nog geen plannen hebben op Oudejaarsavond, zorg dan dat je op 31 december in The Grand in Amsterdam bent. Daar wordt ook dit jaar op spectaculaire wijze afgesloten tijdens The Grand Ball in het luxueuze Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Vier Oud & Nieuw in The Grand

Ook tijdens de 2019-editie van The Grand Ball wordt het nieuwe jaar ingeluid met een bijzonder thema. Waar het feest vorig jaar in het teken stond van The Great Gatsby in glamoureuze roaring twenties-stijl, zal de zesde editie draaien rondom jungle vibes. Zo zal The Grand hotel omgetoverd worden tot een heuse Urban Jungle, met exotische livemuziek van DJ Edgar Tempelman, swingende muzikanten en fenomenale dansers. Laurien Verstraten, Phalerieau, Micky Hurts en vele anderen zijn van de partij. Kortom: het belooft een legendarische avond te worden, dus zorg dat je erbij bent.

the-grand-ball-2019
The Grand

Tickets voor The Grand Ball bestel je heel makkelijk online, via de website van The Grand. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen, met als de ultieme party-ervaring het "Bespoke King of the Jungle" ticket waarmee je met maximaal zes personen onder andere kunt genieten van een gepersonaliseerde VIP-tafel, champagne per fles en een eindeloze hoeveelheid kaviaar, oesters en luxe "jungle bites". Als dat niet klinkt als de perfecte Oudejaarsavond, dan weten wij het ook niet meer. Voor alle arrangementen kijk je hier.

Korting met Vogue

Trommel je vrienden dus op voor dit exclusieve Oud & Nieuw feest, waar je ook nog eens extra voordelig heen kunt. Zo krijgen Vogue-lezeressen maar liefst 20 procent korting op hun tickets. Lucky you, nu hoef je alleen nog maar een goede Jane-look met luipaardprint neer te zetten à la Doutzen Kroes of Kim Kardashian.

Waar:
Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam

Wanneer:
31 december vanaf 22:00 uur

Tickets:
Tickets (met 20% korting!) voor The Grand Ball koop je hier.
Kortingscode: VOGUE
De korting is zichtbaar zodra je op de betalingspagina komt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur