Er komt binnenkort nóg een royal wedding aan

Familie van prins Harry en William stapt binnenkort in het huwelijksbootje.

royal-wedding-britse-koninklijke-faimilie-flora-alexandra-ogilvy
Getty Images

Het regent de laatste tijd royal weddings; na de romantische bruiloft van Meghan Markle en prins Harry in mei vorig jaar traden nog meer leden van de Britse koninklijke familie in het huwelijksbootje. Zo trouwde in juni prinses Eugenie met haar vriend Jack Brooksbank, gaf Lady Gabriella Windsor het ja-woord aan haar vriend Thomas Kingston en maakte prinses Beatrice in september bekend te zullen gaan trouwen. Nu klinken de wedding bells opnieuw binnen de Britse royal family. Het achternichtje van Harry en Wiliam, prinses Flora Alexandra Ogilvy is verloofd met haar vriend Timothy Vesterberg.

Flora Alexandra Ogilvy verloofd

Via haar Instagram maakte de prinses van 24 bekend te zijn verloofd met haar vriend. Op de foto, die genomen werd door haar vader, is Flora's sprankelende verlovingsring goed te zien aan haar linkerhand, terwijl ze met Timothy poseert tegen een fleurige achtergrond. Ze is gehuld een witte jurk met lavendelprint en maakte het heugelijke nieuws bekend met een enthousiaste boodschap: 'we zijn verloofd! Mijn geliefde Timothy vroeg me met hem te trouwen en we zijn zielsgelukkig.' Timothy plaatste dezelfde foto op zijn Instagram-account met de boodschap: 'we zijn verloofd! Mijn schat voor altijd.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie is Flora Ogilvy?

Flora Alexandra Ogilvy is het achternichtje van prins Harry en William, en de dochter van James Ogilvy en zijn vrouw Julia Ogilvy. Ze staat momenteel op de 56ste plaats voor de troonopvolging. Haar grootmoeder is prinses Alexandra van Kent die een nicht is van Queen Elizabeth. De moeder van Alexandra was de nicht van prins Philip, wat betekent dat Flora aan beide kanten van de familie verbonden is met de troon. Flora is af en toe aanwezig bij officiële gelegenheden van het Britse koningshuis, zo is ze elk jaar te zien tijdens de Trooping the Colour-ceremonie. Ook was ze aanwezig bij de bruiloft van Lady Ella en Thomas Kingston, maar was ze echter niet uitgenodigd voor de royal wedding van Meghan Markle en prins Harry.

Dolce & Gabbana Italian Christmas at Harrods - Runway
David M. BenettGetty Images

Flora is werkzaam als kunstconsultant in Londen en is de oprichter van kunstwebsite Arteviste om zo de hedendaagse kunstmarkt toegankelijker te maken. Naast haar baan in de kunstwereld heeft Flora ook een passie voor mode. Zo liep ze samen met Lady Kitty Spencer in 2017 de show voor het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana in het Britse warenhuis Harrods. Flora's vriend Timothy Vesterberg is 26 jaar oud en was een professionele ijshockeyspeler in zijn thuisland Zweden. Hij verhuisde eerder dit jaar naar Londen om bij zijn vriendin te wonen en is nu werkzaam als investeringsbankier.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is nog niet bekend wanneer de royal wedding zal plaatsvinden, maar het is gebruikelijk dat dit niet langer dan zes maanden na de aankondiging van de verloving gebeurd. Ook is de verwachting dat de bruiloft van prinses Beatrice eerst zal plaatsvinden, omdat zij eerder in september de verloving met haar vriend Edoardo Mapelli Mozzi bekend maakte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur