Vertoef dit weekend in het McGregor-café tijdens Vogue Christmas Market

Aanstaande zondag vindt de Vogue Christmas Market plaats waarbij je het McGregor-café niet wil missen.

Christmas ornament, Tree, Christmas, Gift wrapping, Christmas decoration, Woody plant, Ornament, Branch, Christmas eve, Present,
Presstigieux

Aanstaande zondag kun je je van top tot teen onderdompelen in alles wat kerst is tijdens de Vogue Christmas Market. Voor één dag wordt de Zuiveringshal in de Westergas in Amsterdam namelijk omgetoverd tot een ultiem winter wonderland.

Vogue x McGregor Café

Op de markt kunt je kerstcadeautjes scoren bij de speciaal geselecteerde merken die unieke Vogue-korting aanbieden, je eigen kerstversiering maken in een van de workshops, of je cadeautjes laten stijlvol inpakken. En er is live-muziek! Het Amerikaanse kledingmerk McGregor host er bovendien het Vogue Café, waar je met een kopje koffie of glaasje glühwein in je ene hand en een kerstkransje in de ander kunt bijkomen van al het kerstspektakel. Naast dat McGregor het Vogue Café host, heeft het kledingmerk een eigen kraampje op de kerstmarkt. Je shopt aan 20% korting en bij aankoop van een sjaal en muts ontvang je een speciale giftbox.

Fur clothing, Fur, Street fashion, Fashion, Textile, Fun, Smile, Photography,
De modellen op de Vogue Christmas Market 2018 in faux fur jassen met Vogue-trui.
Presstigieux

Eerste bezoekers

De Vogue Christmas Market is gratis toegankelijk op vertoon van Vogue's decembernummer en vindt op zondag 8 december plaats van 11.00 - 18.00 uur in de Zuiveringshal in het Westergas in Amsterdam. De eerste honderd bezoekers van de dag krijgen bovendien op vertoon van Vogue's decembernummer een pin ter waarde van 14,99 euro van het Nederlandse merk Godert cadeau.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur