Moeders bleken het populairste accessoire bij de Oscars van dit jaar

Kan natuurlijk ook geen sieraad tegenop.

Florence Pugh en haar moeder tijdens de Oscars 2020 op de rode loper.
Eric McCandlessGetty Images

De Oscars van dit jaar waren een hoop, maar vooral ook een behoorlijke familieaangelegenheid, met dank aan een handjevol celebrities. Zo nam niet alleen Laura Dern haar moeder mee naar de rode loper van de prestigieuze awardshow, maar trokken ook Charlize Theron en Keanu Reeves hun familie mee naar de Academy Awards. Immers weinig leuker dan de mooiste beautylooks of beste jurken in het echt zien, natuurlijk.

Celebrities en moeders

Geen betere date dan een familielid, moeten sommige celebrities gedacht hebben. Zo stond de avond van Oscar-winnares Laura Dern – die ook nog eens jarig was tijdens de ceremonie – überhaupt vooral in het teken van familie. Zo verscheen ze niet alleen met haar moeder én kinderen op de rode loper, maar droeg ze haar prijs ook op aan haar ouders, die ook acteurs zijn. 'Ik deel deze prijs met mijn helden, mijn legendarische ouders, Diane Ladd en Bruce Dern. Jullie zijn fantastisch. Ik hou van jullie.'

Actrice Laura Dern met haar moeder bij de Oscars 2020
Rick Rowell

Ook Keanu Reeves greep de Academy Awards aan voor een knap staaltje moeder-zoon bonding. Zo verscheen hij samen met zijn moeder Patricia Taylor, die kostuumdesigner is, op de rode loper. Reeves was aanwezig bij de awardshow vanwege zijn rol in Toy Story 4, waarvoor hij de stem van een personage insprak. Ondertussen was ook Bombshell-actrice Charlize Theron met haar moeder Gerda present bij de uitreiking. 'Ik win hoe dan ook al de prijs voor de beste date vanavond', grapte ze op de rode loper.

Keanu Reeves met zijn moeder Patricia
Amy Sussman

Bekijk de beste naked dresses van de Oscars

Florence Pugh nam tegen alle verwachtingen in tevens níet haar vriend Zach Braff mee, maar haar moeder Deborah. Ook zangeres Janelle Monáedie alle ogen op zich gericht had in een sprankelende look – betrad samen met haar moeder de rode loper in matching metallic ontwerpen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Charlize Theron met haar moeder bij de Oscars 2020
Amy Sussman

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars