Adele onthult de releasedatum van haar langverwachte nieuwe album

We mogen dit jaar eindelijk een nieuw album verwachten van de zangeres.

Adele onthult releasedatum nieuwe album
Paul KaneGetty Images

Het is alweer vijf jaar geleden dat Adele ons voor het laatst verraste met de release van een album. Het vervolg op het succesvolle album 25 met hits als Hello en Send My Love (To Your New Lover) laat dus al even op zich wachten. Vorig jaar liet Adele weten aan een nieuw album te werken, dat geïnspireerd is op de scheiding van haar man Simon Konecki. Dit weekend onthulde de zangeres de releasedatum van haar langverwachte album, tijdens een bijzonder optreden op de bruiloft van haar beste vriendin.

Adele onthult releasedatum album

Afgelopen weekend was Adele de ceremoniemeester op de bruiloft van haar beste vriendin Laura Dockrill in Londen. En een bruiloft met Adele is natuurlijk niet compleet zonder dat de zangeres een paar van haar nummers zingt. Na de huwelijksvoltrekking betrad de Grammy-winnares het podium om onder andere haar hit Rolling in the Deep op te treden. Voordat de zangeres haar muziek ten gehore bracht, onthulde ze tussen neus en lippen door dat haar nieuwe album er snel aan zal komen: 'jullie kunnen mijn nieuwe album verwachten in september,' zo is de boodschap van de zangeres dat te horen in een geluidsfragment.

In videos van het optreden die op social media belandden, zien we Adele – gekleed in een bijzondere bloemenprint rok en crèmekleurige top van Oscar de la Renta – eigen hits als Rolling in the Deep optreden en meezingen met verschillende andere nummers. Later op de avond gaat het dak eraf wanneer ze samen met de bruid – haar BFF Laura Dockrill – Beyoncés Crazy in Love meezingt. Adele en Laura zijn samen opgegroeid en naar verluidt gaat het nummer My Same van haar debuutalbum 19 over haar.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Adele's nieuwe album

Eerder maakte de zangeres bekend dat haar nieuwe album is geïnspireerd op de breuk met Simon Konecki. Na haar scheiding is Adele meteen de studio ingedoken om haar verdriet te verwerken: 'Adele en Simon hebben de tijd genomen om de scheiding privé te verwerken voordat het nieuws publiekelijk werd,' vertelde een vriend van het koppel aan Hollywood Life. 'Adele heeft haar emoties verwerkt zoals ze dat altijd doet, door het schrijven van nummers.' We kunnen dus weer een hoop heerlijke power ballads en emotionele nummers van de zangeres verwachten in september – zoals we van Adele gewend zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur