Meghan en Harry werken beide met Oprah Winfrey aan een docu-serie

Eerder werd al bekend dat Harry de handen ineen zou slaan met de koningin der talkshows, maar Meghan zal naar verluidt ook een grote rol vervullen.

Een beeld van Meghan Markle en prins Harry, die samen met Oprah Winfrey aan een docu-serie gaan werken
Max Mumby/Indigo

Zowel Prins Harry als Meghan Markle zullen binnenkort gaan samenwerken met Apple TV. Het gaat om een docu-serie rondom de organisatie Charity Combat Stress, het goede doel waarvoor Harry aan de slag gaat. Oprah Winfrey, die vorig jaar al gestrikt werd door de streamingdienst, wordt het gezicht van de reeks.

Meghan en Harry voor Apple TV

Het betreft een docu-serie rondom Charity Combat Stress, een organisatie die zich inzet voor militaire veteranen en de verwerking van PTSS. Gezien Harry's achtergrond is het niet onlogisch dat hij zich nauw betrokken voelt bij dit goede doel: de prins heeft zelf een militair verleden. Voor de serie, die inzoomt op de mentale gezondheid van veteranen, zal er worden samengewerkt met verschillende ziekenhuizen en behandelcentra. Oprah Winfrey zal voor de camera verschijnen als presentatrice.

Eerder werd al bekend dat Harry in de serie als gastpresentator te zien zal zijn, maar Meghan zou tevens nauw bij de productie betrokken zijn, weet Daily Mail te vertellen. Buckingham Palace heeft zelf nog geen verdere details over de samenwerking naar buiten gebracht, dus het blijft nog even gissen wanneer we de serie online kunnen bekijken (en in welke mate we Meghan wel of niet gaan zien).

Dit zijn de liefste momenten van Meghan en Harry:

Eerder werd al duidelijk dat Meghan, nu het stel heeft besloten een stap terug te doen in het koninklijk huis, haar werkzaamheden voor de televisie weer op wil pakken. Zo tekende ze in januari een voice-over deal met Disney. Het koppel moet en wil op het moment dan ook financieel onafhankelijk worden, terwijl ze hun tijd verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika voor meer privacy en de opvoeding van hun kind Archie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur