Alles wat je wil weten over de eerste editie van Hotel Vogue (uitgesteld)

Op 27 en 28 november vindt dé sleepover van het jaar plaats.

Lees hier alles over de eerste editie van Hotel Vogue in Amsterdam, op 27 en 28 november.
Verschillende beelden door Jonas Unger / Paul Bellaart / Joan Braun.

Save the date! Op 27 en 28 november gaat de allereerste editie van Hotel Vogue plaatsvinden. Zo'n 100 Vogue-lezeressen krijgen dan de kans op een kijkje in de wereld van Vogue tijdens dé sleepover van het jaar.

Hotel Vogue in Amsterdam

De super-de-luxe hotelovernachting vindt plaats in Hotel Mercier in de Amsterdamse Jordaan, dat een complete Vogue take-over ondergaat. Daar leef je één weekend lang het leven van een Vogue-editor. Wat je precies kunt verwachten? Onder meer een mooi begin met een goedgevuld Vogue-welkomstpakket, dat in je kamer klaarligt.

Hotel Mercier in Amsterdam, waar de eerste editie van Hotel Vogue plaatsvindt
Hotel Mercier.
Hotel Mercier
Slaapkamer in Hotel Mercier in Amsterdam, waar de eerste editie van Hotel Vogue plaatsvindt
Hotel Mercier.
Hotel Mercier

Daarna is het tijd voor een spectaculair Vogue-feest, waarover de details later zullen volgen. Ook zijn er masterclasses met inspirerende sprekers en kun je terecht voor een work-out met de Vogue-redactie. Een koffietje drink je bij een speciaal Vogue-café, en aan de nodige touch-ups op make-up- en haargebied zal het ook niet ontbreken. Meerdere pop-up experiences zullen de sleepover compleet maken. Alhoewel: daar is vooral de goedgevulde Hotel Vogue-goodiebag verantwoordelijk voor, die je na het uitchecken mee naar huis zal krijgen.

Enthousiast? Houd de komende maanden de socialmediakanalen van Vogue Nederland in de gaten voor de laatste updates rondom dit unieke event.

Bestel je ticketsThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur