#StayatHomewithVogue: blijf verbonden met elkaar door Vogue's nieuwe initiatief

Met Stay at Home with Vogue blijf je connected door dagelijkse inspirerende workshops van Vogue-friends via Instagram Live.

Birgit Kos op een balkon
Carlijn Jacobs, Vogue Nederland, September 2019.

Social distancing, zelfisolatie en het vermijden van publieke plekken: de coronacrisis heeft flinke gevolgen voor ieders dagelijks leven. Vogue lanceert daarom het gloednieuwe initiatief Stay at Home with Vogue, waar je via Instagram Live elke werkdag de meest inspirerende sessies kunt volgen van Vogue-friends op het gebied van mode, muziek lifestyle, kunst en daarbuiten.

What to expect?

Verwacht verschillende soorten livestreams van onze Vogue-friends; een work-out om je hele lichaam te stretchen, een poëzielezing om je geest te relaxen, een kookworkshop om je familie thuis te verrassen met een lekker nieuw recept, een woonkamerconcert van je favoriete muzikant, een inspirerende talk om je eigen business te starten tot een dj-set om te dansen in je woonkamer en veel meer. Vanaf donderdag 19 maart gaan we elke werkdag om 21:00 uur live op Instagram en brengen we de meest inspirerende, actieve en ontspannende live-sessies naar je woonkamer.

Up next bij Stay at Home with Vogue

Zin om het weekend in te gaan met wat poëtische, akoestische muziek? Tune dan op vrijdag 3 april om 21.00 uur in op het Instagram-account van Vogue Nederland om een live concert van Eefje de Visser bij te wonen. De Nederlandse popzangeres schrijft al haar liedjes zelf, en haar nieuwe plaat Bitterzoet wordt dan ook door menig muziekliefhebber plat gedraaid. Met inmiddels vier albums op haar naam is ze de perfecte gast om de vrijdag mee te vieren, rechtstreeks vanuit haar studio aan huis. Zacht slapen gegarandeerd.

Eerdere livesessies van Stay at Home with Vogue

Nederlands model Cato van Ee trapte donderdag 19 maart met de eerste live sessie, een live yoga class. Na het prachtige woonkamerconcert van zangeres Naaz op vrijdag 20 maart werd de derde Stay at Home with Vogue sessie gehouden door model turned filmmaker Dorith Mous. Ook konden we een halfuurtje zweten met de intensieve live work-out van Olivia Cooney van Pop-up Fitness en konden we op vrijdag 27 maart genieten van een privé-concert van Nederlandse muzikant Jesse Nambiar.

View this post on Instagram

NAMASTAYing in 🙏

A post shared by Cato van Ee (@catovanee) on

Nederlandse schrijfster Maartje Wortel las voor uit haar favoriete boeken en onthulde ze welke nieuwe boeken hoog op haar leeslijst staan. Topmodel Sanne Vloet hield een live-kookworkshop vanuit haar huis in L.A. en gaf ons de beste tips voor een gezond recept dat je in een handomdraai gemakkelijk zelf thuis maakt. Op dinsdag 30 maart bracht niemand minder dan zangeres Nicole Bus bracht haar bijzondere nummers ten gehoren in een intiem thuisconcert, en sprak over haar weg naar succes in de muziekwereld.

'FlattenTheCurve' met Vogue

Momenteel draagt de Nederlandse overheid sterk het advies op om vanuit huis te werken, sociale contacten die niet uiterst noodzakelijk zijn te vermijden net zoals openbare plekken. Hoe belangrijk deze maatregelen van de overheid zijn, komt samen in de hashtag #FlattenTheCurve, die de afgelopen dagen viral gaat. Dit concept vangt het idee dat het vermijden van sociaal contact ervoor kan zorgen dat we deze epidemie gezamenlijk te boven komen.

Aan het einde van de dag willen we immers allemaal hetzelfde: zo snel mogelijk weer samen zijn, zónder anderhalve meter afstand. Daarom is het nu meer dan ooit van belang om nieuwe manieren te zoeken om met elkaar verbonden te blijven, dat we willen bekrachtigen door Stay at Home With Vogue.

(Her)bekijk onze Stay at Home with Vogue video's later op de website en op Instagram.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws