Deze absurde 'Gossip Girl' memes zijn het ultieme vermaak tijdens quarantaine

Want tijdens de coronacrisis kunnen we allemaal wel wat droge humor gebruiken.

Leighton Meester en Blake Lively op de set van Gossip Girl
James DevaneyGetty Images

In tijden van verveling is er gelukkig altijd één community waarop we als mensheid terug kunnen vallen: de meme-makers van Twitter. Eerlijk is eerlijk, er is maar weinig zo vermakelijk en rustgevend als het uren scrollen door memes op social media. En nét toen je dacht dat je aan de quarantaineverveling onderdoor begon te gaan, komt een nieuw hilarisch Gossip Girl meme opduiken op Twitter. Tijd om er kennis mee te maken.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Artikel gaat verder onder de video.

Bekijk ook: zo bloeide de liefde tussen Blake Lively en Ryan Reynolds op

Gossip Girl

Nu doet een meme met een nostalgisch element voor millennials het natuurlijk altijd goed – vooral als het er een is over een iconische serie als Gossip Girl. De hitserie over een groep bevoorrechte tieners die opgroeien op de New Yorkse Upper East Side begon in 2007 en hield fans jarenlang in zijn greep. Gossip Girl was zo populair dat menig beroemdheid een gastrolletje of cameo probeerde te veroveren in de serie. HBO Max heeft aangekondigd dat er een reboot komt van Gossip Girl, weliswaar met een compleet nieuwe cast. De bekende stem van Gossip Girl zal wel hetzelfde blijven met de terugkeer van Kirsten Bell. Maar tot de reboot te zien is op HBO Max zullen fans het met dit nieuwe hilarische Gossip Girl meme moeten doen. In tijden van de coronacrisis kunnen we allemaal wel wat droge humor gebruiken.

De nieuwe Gossip Girl meme

De meme is een ode aan de twee populairste personages uit de hitserie: Serena van der Woodsen (gespeeld door Blake Lively) en Blair Waldorf (gespeeld door Leighton Meester). Het concept van de meme is vrij simpel. We zien een afbeelding van Serena boven een afbeelding van Blair uit de serie, waarbij Serena een vraag stelt of iets vertelt aan haar BFF. Een sassy Blair geeft S antwoorden met letters uit de titel van show, door elkaar gehusseld. Dat zorgt voor absurde, tevens hilarische responses. Serena moet naar het toilet? Blair: 'Go piss girl.' Serena moet haar vliegtuig halen? Blair: 'Go girl.' Of Serena wat water mag? Blair: 'Go sip girl.'

Goed, een meme zegt natuurlijk meer dan duizend woorden, dus geniet maar gewoon van dit door Vogue gecureerde lijstje van de nieuwe Gossip Girl meme.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur