Cartier is op zoek naar vrouwelijke ondernemers voor het Cartier Women's Initiative 2021

Het programma van Cartier schijnt een licht op innovatieve start-ups door en voor vrouwen, en voorziet de winnaars van financiële steun.

cartier women's initiative
Cartier Women's Initiative

Het gerenommeerde juwelenhuis Cartier roept vrouwelijke ondernemers op om zich aan te melden voor het Cartier Women's Initiative 2021. Met het programma maken innovatieve start-ups, door en voor vrouwen, kans op een geldbedrag van maar liefst negentigduizend euro en daarnaast ondersteuning om het bedrijf te laten groeien. Tevens zijn de winnaars van het Cartier Women's Initiative 2020 bekendgemaakt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cartier Women's Initiative

Sinds 2006 zet juwelenhuis Cartier vrouwelijke ondernemers in de schijnwerpers met het Cartier Women's Initiative. Wereldwijd kunnen vooruitstrevende ondernemingen, door en voor vrouwen, zich jaarlijks aanmelden voor het programma dat hen de nodige financiële en sociale ondersteuning biedt om hun bedrijf te laten groeien. Inmiddels zijn er al 240 vrouwelijke ondernemers uit 56 verschillende landen gesteund door het initiatief. Zo heeft Cartier al meer dan tweehonderdvijftigduizend euro aan financiële steun aan hen uitgereikt.

Financiële boost voor inspirerende start-ups

Met het intitiatief wil Cartier de wereldverbeteraars van morgen de mogelijkheid geven hun inspirerende start-ups te laten groeien. Per continent worden drie finalisten uitgekozen die elk kans maken op de grote prijs van meer dan negentigduizend euro. Maar ook de tweede en derde plek mogen op financiële steun rekenen: zij winnen beide een prijs van zevenentwintigduizend euro. Zowel de zeven laureaten van ieder continent, als de overige veertien finalisten profiteren daarnaast van Cartier's financiële adviesdiensten, één-op-één strategiecoaching, zichtbaarheid in de media en internationale netwerkmogelijkheden – alsook een plaats in het educatieve INSEAD-programma voor ondernemers. Tevens zal aankomend jaar een Science & Technology Pioneer Award worden uitgereikt, die eveneens op bovenstaande steun mag rekenen.

Het artikel gaat verder onder deze video.

Zien: Panthère van Cartier

Winnaars van de 2020-editie zijn bekend

De winnaars van het Cartier Women's Initiative 2020 zijn inmiddels bekendgemaakt. Vorig jaar sprak Vogue al met de drie Europese finalisten – de Deense Anna-Sophie Hartvigsen is nu verkozen tot de laureate van Europa. Anna-Sophie begon samen met een vriendin een kleine investeerdersclub voor vrouwen, die uiteindelijk uitgegroeid is tot de ondermening Female Invest. Female Invest geeft educatieve workshops en seminars over investeren, volledig gericht op vrouwen: 'Met Female Invest willen we vrouwen empoweren om zo de bestaande gender gap rondom investeren te dichten.'

Meer informatie over het Cartier Women's Initiative, het inschrijven voor de volgende editie en het complete overzicht van de winnaars van dit jaar vind je op de website.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur