Zó beïnvloedde Beyonce op legendarische wijze een Trump-speech

Queen Bey en politiek zijn in 2020 onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dat protesten een stuk effectiever (en leuker) worden met een beetje Beyoncé hoef je een groep Amerikanen in Philadelphia niet te vertellen, die de zangeres donderdag op – vrij hilarische wijze – bij een Trump-speech hebben betrokken. Origineler wordt protesteren écht niet.

'Geslaagde' persconferentie

Nu de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen nog steeds niet bekend is gaan verschillende groepen de straat op om te protesteren. Terwijl Trump-supporters eisen dat het stemmen gestopt wordt, maken aanhangers van Biden zich juist hard voor hard(er) doortellen, tot er eindelijk een resultaat uitrolt. Buzzfeed-reporter Amber Jamieson was donderdag aanwezig bij één van die protesten, en deelt nu een video waarop Corey Lewandoswki en Pam Bondi een persconferentie voor Trump proberen te houden. Met de nadruk op probéren.

Beyoncé door de speakers

Echt goed hoorbaar was Bondi namelijk niet, met dank aan de tegenpartij, die Beyoncés nummer Party op hoog volume wist af te spelen. 'Geweldig werk door de protestanten aan de andere kant van de weg! Door Beyoncés Party was geen enkel woord van Pam Bondi's speech te horen,' aldus Buzzfeed-reporter Jamieson. Ze besloot ook een gesprek aan te knopen met de DJ die het nummer besloot te draaien. 'Het gaat om Nicolas O'Rourke, die lokaal betrokken is bij de progressieve Working Families Party. Hij vertelde me: "Als je in Philadelphia bent en wilt protesteren, hebben we daar geen probleem mee. Wij weten immers ook hoe we dat moeten doen."' Een originele en grappige tactiek is het zeker, en in Party hebben de protestanten zeker een relevant (protest)lied gevonden. Denk maar aan teksten als: 'You a bad girl, and your friend's bad too.' De zangeres geniet zelf waarschijnlijk ook kostelijk van de viral video, want wie Beyoncé een beetje volgt, weet dat ze een uitgesproken Biden-aanhanger is. Je bekijkt de hele video hieronder.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur