Chanel trapt 2021 af met een gloednieuwe podcast

Bekijk hier welke beroemde gezichten hebben bijgedragen aan de Chanel Connects podcast.

Van de modewereld tot de filmindustrie, elke sector heeft zich in 2020 aan moeten passen aan het coronavirus. Met het einde van de pandemie in zicht is de vraag nu: hoe gaan de creatieve industrieën verder in 2021? Bij Chanel besloten ze deze vraag aan de experts voor te leggen. In de Chanel Connects podcast praten de grootste talenten op het gebied van fashion, film, architectuur, dans, muziek en kunst over de toekomst van onze getransformeerde wereld.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beroemde gasten

Het Franse modehuis heeft natuurlijk een adressenboek waar je u tegen zegt en dat uit zich in de gastenlijst van de podcast. Op het programma staan namelijk muzikant en ontwerper Pharrell Williams, actrices Keira Knightley en Tilda Swinton, filmmaker Lulu Wang en designer Es Devlin, om er maar een paar te noemen. De Chanel Connects contributors gingen virtueel met elkaar in gesprek en het resultaat is te beluisteren in de zeven afleveringen van de podcast.

Van telefoonverslavingen tot het glazen plafond

De Chanel Connects gasten hebben het niet alleen over corona. Zo komt ook Black Lives Matter aan bod en bespreken sommige gasten zelfs hoe het leven op mars eruit zou zien. In aflevering drie heeft Pharrell Williams het ook over de moeite die mensen hebben met verandering.

‘Onze telefoons hebben ons heel afhankelijk gemaakt van het woord 'ja',’ legt Pharrell uit aan Es Devlin. ‘We zoeken naar de dingen die we willen horen. Je hoeft niet meer te veranderen. Als we niet meer hoeven te veranderen, voelen we ons ook niet meer verplicht om het juiste te doen. Ik denk dat nu de mensheid voor het eerst z'n weerspiegeling ziet in het water van het internet.'

Keira Knightly gaat daarentegen het gesprek aan met Lulu Wang over het gebrek aan vrouwen in de filmindustrie. 'Ik ben opgegroeid met de beelden van die snel pratende vrouwen uit de jaren veertig,' vertelt Knightley. 'Het was voor mij een grote schok toen ik m'n carrière in de filmindustrie begon. Waar waren al die krachtige vrouwen?'

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beluister de Chanel Connects podcast op Spotify, Apple en Chanel.com. Alle afleveringen kunnen vanaf 15 januari gestreamd worden.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur