Romee Strijd deelt verhaal achter bijzondere naam van dochter Mint

Tijdens een korte Q&A via haar Instagram-stories beantwoordde Romee Strijd een aantal vragen over haar bevalling, moederschap en de naam van baby Mint.

Op 4 december werden topmodel Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen de trotse ouders van dochter Mint. En dat Romee de komende tijd volledig is gefocust op het moederschap kunnen we merken aan haar sociale media afwezigheid. Gelukkig vond het model gisteren toch even een gaatje in haar drukke agenda en sprak ze haar fans toe via Instagram-stories.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Q&A op Instagram

Na een aantal stille weken besloot het Nederlandse topmodel Romee Strijd gisteren weer eens haar camera op te pakken. Helaas nog niet voor een intieme vlog, maar wel voor een korte question and ask via haar Instagram-stories. Vragen van fans bleven binnenstromen en uiteraard gingen de meeste over de bevalling en het moederschap.

Verhaal achter naam dochter Mint

Een van de vragen die eruit sprong was de vraag over de naam van baby Mint. Sinds de bekendmaking van haar geboorte vragen veel volgers en fans zich af waar deze bijzonder naam vandaan komt. Volgens Romee stond de naam al heel wat jaren bovenaan de lijst met babynamen. 'Laurens bedacht de naam Mint zo'n vijf à zes jaar geleden. Sindsdien hebben we hem al die tijd voor ons gehouden', vertelt het topmodel via haar Instagram.

Mint te klein voor sociale media

Dat Romee en Laurens apetrotse ouders van hun pasgeboren dochter zijn, is niemand ontgaan. Toch houdt het stel de boot voorlopig af als het gaat om het publiceren van een duidelijke foto van Mint. 'Ik vind haar nu nog te klein. Het ene moment ben ik zo trots dat ik haar met iedereen wil delen, maar op andere momenten voel ik dat het beter is om te wachten totdat Mint zelf kan beslissen.'

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd