Met deze Britse royal is Meghan Markle wél goed bevriend

'Vriendschap boven alles' zeggen ze altijd. Dat geldt ook voor Meghan Markle en prinses Eugenie.

Samen met de buggy's wandelen, samen babykleding uitzoeken, samen met de baby’s spelen, samen zwangerschapsyoga of gewoon samen kletsen en klagen. Tegelijkertijd in verwachting zijn of rond dezelfde tijd een baby krijgen schept een band. En dat geldt ook voor Meghan Markle en Prinses Eugenie. Ondanks alles wat er is gebeurd hebben de twee, volgens betrouwbare bron, nog altijd een sterke vriendschap.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sterke band

Meghan, gelukkige moeder van de inmiddels bijna tweejarige Archie, is in verwachting van haar tweede kindje met prins Harry. Dat maakte ze twee weken terug bekend. Prinses Eugenie daarentegen, is inmiddels al bevallen van haar eerste zoontje, August Philip Hawke Brooksbank. De prinses postte een aantal dagen geleden de eerste beelden van haar pasgeboren baby. Het feit dat de twee - soort van - koninklijke vrouwen tegelijkertijd zwanger waren, schepte een nog sterkere band dan ze al hadden. Dat vertelt een insider uit het Koninklijk Huis. Naast dat Prinses Eugenie een goede band heeft met Meghan, is Prins Harry ook erg op haar gesteld.

Geen koninklijke titel

Zowel Meghan als Eugenie zullen hun kindjes opvoeden zonder koninklijke titel. Al hoewel ze daar allebei eigenlijk geen keus in hadden. Meghan niet aangezien zij en prins Harry niet meer verbonden zijn met het Koninklijk Huis, en August, het zoontje van Eugenie en Jack, valt net buiten de boot. In het Britse koningshuis krijgen alleen de kleinkinderen van de koningin een titel, maar August is een achterkleinkind. Al had August wel deze optie gehad, dan nog heeft Eugenie laten weten dat zij het sowieso niet had gewild.

Shop Vogue's Fashion Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur