Golden Goose en kunstcollectief New York Sunshine werken samen voor Biënnale van Venetië

Het schoenenmerk Golden Goose Deluxe Brand gaat samenwerken kunstcollectief New York Sunshine tijdens de Biënnale van Venetië.

Blue, Vacation, Yellow, Water, Tourism, Summer, T-shirt, Travel, Sea, Photography,
Getty Images

Op de Biënnale van Venetië presenteert het Italiaanse luxemerk Golden Goose Deluxe Brand (GGDB) dit jaar diens samenwerking met kunstcollectief New York Sunshine. Verschillende werken worden getoond om de geschiedenis van het merk te vieren.

In de artistieke video's "Golden Ratio" en "Regulation Height" zie je een betonnen beeld in stervorm dat wordt stukgeslagen met een voorhamer en een basketbalring met spiegelglas die uit de kanalen van Venetië wordt gevist. 'NYS creëert kunst die deel uitmaakt van het leven. En die moet worden geleefd, gebruikt en misbruikt. We staan volledig achter hun standpunt. Mode is voor ons een onderdeel van het leven', legt GGDB uit.

Daarbij worden ook de nieuwe sneakers van GGDB voorgesteld. De STARDAN-sneakers zijn een hommage aan het vakmanschap van het merk en het Amerikaans basketbal. De eerste van de vijf kleurencombinaties wordt op 12 juli gelanceerd en zijn exclusief verkrijgbaar online en in de GGDB-flagshipstore in Londen. In de aankomende maanden worden de andere kleurencombinaties gelanceerd. 'We houden van crashes, we houden van verrassingen, we houden ervan om regels overboord te gooien, en dit hebben we bij deze opnieuw gedaan', laat het merk weten.

Bekijk hieronder de werken van de Golden Goose Deluxe Brand x New York Sunshine-samenwerking die op de Biënnale van Venetië worden getoond.

Hair, Shoulder, Hairstyle, Forehead, Yellow, Joint, Chin, Neck, Human, Buzz cut,
Golden Goose Deluxe Brand
1 van 8
Water, Calm, Sea, Ocean, Reflection, Vacation, Lake, River, Wood, Leisure,
Golden Goose Deluxe Brand
2 van 8
Font, Text, Floor, Road surface, Signage,
Golden Goose Deluxe Brand
3 van 8
Footwear, Floor, Leg, Shoe, Hardwood, Deck, Brown, Wood, Human leg, Wood flooring,
Golden Goose Deluxe Brand
4 van 8
Sky, Water, Sea, Calm, Architecture, Ocean, Triangle, Vacation, Vehicle, Wind,
Golden Goose Deluxe Brand
5 van 8
Games, Ball, Recreation, Floor, Basketball, Ball game, Wood, Table, Team sport, Flooring,
Golden Goose Deluxe Brand
6 van 8
Pink, Cuisine, Food,
Golden Goose Deluxe Brand
7 van 8
Sand,
Golden Goose Deluxe Brand
8 van 8
Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Cultuur