Dit is het vermogen van elke Kardashian-Jenner zus

Dit zijn de waardes van alle Kardashian-zussen.

kardashian-jenner-vermogen
Getty Images

Het komt niet als een verrassing dat de Kardashian-Jenners één van de meest welvarende zussen op deze aarde zijn. Zo bracht Forbes afgelopen week het gigantische fortuin van Kylie Jenner naar buiten, dat nu wordt geschat op zo'n 900 miljoen dollar, waarmee ze de rijkste is van al haar familieleden, en, op uitzondering van Facebooks Mark Zuckerberg, de rijkste jongste ondernemer uit de geschiedenis. Helaas zijn de exacte vermogens van alle Kardashians niet bekend, maar gelukkig hebben verschillende media wel een poging gedaan de waarde ervan in te schatten. Zo maakte Harper's Bazaar een lijst met de rijkdommen van de Kardashian-zussen, inclusief Caitlyn Jenner en momager Kris Jenner. Hier komen ze.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Kylie Jenner

Kylie staat op de cover van de laatste Forbes, met een verhaal over haar enorme vermogen. Zo zou ze de 20-jarige Jenner de jongste miljardair ooit worden, waarmee ze Facebook-oprichter Mark Zuckerberg van de troon stoot (hij werd op zijn 23e miljardair). Haar vermogen wordt momenteel geschat op 900 miljoen dollar, wat ze vooral te danken heeft aan haar eigen make-up lijn, Kylie Cosmetics. Daarbij komt dat ze ook nog veel verdiend met haar tv-optredens en samenwerkingen.

2 Kim Kardashian

Day Dreaming 💕

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Ook heeft Forbes een schatting gemaakt van Kim Kardashians vermogen, dat is zo'n 350 miljoen dollar. Hoe ze dat verdiend heeft? Door haar eigen beautylijn, KKW Beauty, en inkomsten uit realityserie Keeping Up With The Kardashians.

3 Khloé Kardashian

Zuster Khloé Kardashian heeft volgens Bankrate een vermogen van rond de 40 miljoen dollar. Dat bedrag komt o.a. uit inkomsten van Keeping Up With The Kardashians en verschillende spin-offs uit het verleden. Daarnaast sluit Khloé deals met bedrijven en maakt ze veel reclame voor producten. Zo zou online retailer Amazon zelfs haar baby shower hebben gesponsord toen ze in verwachting was van haar dochtertje True.

4 Kourtney Kardashian

De oudste Kardashian-zus heeft ook een aardig bedrag op haar rekening staan. Haar nettowaarde wordt geschat op ongeveer 35 miljoen dollar, wat ze natuurlijk heeft verdiend met de realityserie met haar zussen en d.m.v. advertenties. Ook zou Kourtney net als haar zussen Kim en Kylie bezig zijn met een eigen beautylijn, dus er wordt verwacht dat ze in de toekomst nog meer zal verdienen.

5 Kendall Jenner

Met! @tiffanyandco #tiffanypaperflowers #ad

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Volgens Money wordt Kendalls nettowaarde geschat op 18 miljoen dollar. Ook Kendall heeft haar geld verdiend met Keeping Up With The Kardashians en natuurlijk met haar succesvolle carriere als model.

6 Kris Jenner

Celebrity Net Worth schat de waarde van moeder Kris Jenner op 60 miljoen dollar, wat ze o.a. heeft verdiend met haar rol als executive producer van Keeping Up With The Kardashians. Kris heeft haar naam als momager niet voor niets. Zo is ze de manager van al haar kids en regelt samenwerkingen en deals voor hen. Ook verscheen ze onlangs in de gloednieuwe Fendi-campagne, samen met dochter Kim en kleindochter North West.

7 Caitlyn Jenner

A new member of my family- Bertha, two months old.

Een bericht gedeeld door Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) op

Celebrity Net Worth heeft ook de waarde van Caitlyn Jenner geschat. Zo zou de ex-atleet een vermogen hebben van rond de 100 miljoen dollar. Dat salaris komt uit tv-optredens in Keeping Up With the Kardashians en I Am Cait. Ook doet ze veel samenwerkingen met o.a. MAC en krijgt ze natuurlijk inkomsten uit haar status als voormalig Olympisch atleet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur