Top 5 best read: week 30 2018

Het verhaal achter Kate Middletons verlovingsring, het familiedrama van Meghan Markle en de verjaardag van Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez Versace jurk sneaker
Getty Images
Hair, Hairstyle, Beauty, Eyebrow, Fashion, Lip, Smile, Outerwear, Neck, Long hair,
Getty Images
1 van 5
Kate Middletons verlovingsring

Acht jaar geleden vroeg prins William Kate Middleton ten huwelijk, op een droomlocatie in Kenia. Hij liet de ring speciaal voor zijn grote liefde ontwerpen en liet zijn moeders verlovingsring erin verwerken. De ring blijkt nog veel meer geschiedenis met zich mee te dragen.

Estate, Property, House, Home, Building, Mansion, Manor house, Architecture, Historic house, Château,
Roger Neve
2 van 5
Maison Moët

Champagnehuis Moët & Chandon heeft groot nieuws. Dit najaar zal het landhuis Parc Broekhuizen omgetoverd worden tot Maison Moët, waar je kan neerstrijken voor een heus champagneweekend.

Bikini, Swimwear, Undergarment, Clothing, Spring break, Fun, Swimsuit top, Vacation, Lingerie, Photobombing,
Jennifer LopezInstagram
3 van 5
Jennifer Lopez' 49ste verjaardag

Jennifer Lopez viert haar 49ste verjaardag en post een strandfoto op haar Instagramaccount. Op de foto is de zangeres te zien met vrienden, familie en man Alex Rodriguez. Ze houdt een fles champagne omhoog. Lopez is in topvorm en hult haar afgetrainde lichaam voor de verjaardag in een zwarte bikini.

Hat, Fashion, Fedora, Formal wear, Headgear, Fashion accessory, Uniform, Event, Suit, White-collar worker,
Getty Images
4 van 5
Het huis van Meghan en Harry

Meghan Markle en prins Harry gaan binnenkort samenwonen in Adelaide Cottage, een 19e-eeuws landhuis op het landgoed van Windsor Castle. Koningin Elizabeth deed het romantische huis cadeau aan het pasgetrouwde stel.

Photograph, Tourism, Daytime, Human settlement, Travel, Vacation, Urban area, City, Architecture, Fun,
Getty Images
5 van 5
De ‘Peetoom Sisters’

De zusjes Rochelle en Savana Peetoom gaan binnenkort de eerste Rob Peetoom salon openen in Williamsburg, New York. Het wordt niet alleen de eerste Rob Peetoom salon in Amerika, maar ook meteen een van de mooiste salons van New York. Vogue’s Karen spreekt de zussen over hun American Dream.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Cultuur