Top 5 best read: week 31 2018

Dit is de bedtijd van Meghan Markle en Chanel opent een pop-up boetiek op het strand.

top-5-best-read-week-31
Getty Images
meghan-markle-bedtijdregel
Getty Images
1 van 5
Meghan Markle moet zich aan deze bedtijd-regel houden

Sinds Meghan Markle lid is geworden van de Britse koninklijke familie, moet ze zich aan een aantal strenge regels houden. Zo nu en dan ontdekken royaltykenners de etiquetten die gelden in Kensington Palace, zoals de slaaproutine van de hertogin van Sussex. En die is niet mals.

jurkentrends-herfstwinter-2018
InDigital
2 van 5
De beste jurkentrends voor Herfst/Winter 2018

Het nieuwe seizoen breekt bijna aan en dat kan maar één ding betekenen: een frisse, nieuwe garderobe. Vogue dook in de materie en zette de beste jurkentrends voor Herfst/Winter 2018 voor je op een rij.

beste-leeftijd-trouwen
Peter Lindbergh, Vogue Paris, april 2012
3 van 5
Wiskundigen spreken: dit is de beste leeftijd om te trouwen

Droom je van een huwelijk? Onderzoekers hebben aangetoond wat de beste leeftijd is om te trouwen. Kleine spoiler: wetenschappers zijn het niet altijd met elkaar eens.

Architecture, Design, Font, Interior design, House, Table, Black-and-white, Building, Furniture,
Chanel
4 van 5
Chanel opent tijdelijke boutique op het strand in Knokke

Zin in een dagje strand met dit heerlijke weer? Bezoek dan in plaats van Zandvoort of Scheveningen eens de Belgische kustplaats Knokke. Modehuis Chanel opent een tijdelijke boutique aan het strand op de Zeedijk. Wat je kunt verwachten? Geen haute couture, wel een luxueuze pop-up met fovus op de beautyproducten van het modehuis.

sara-sampaio-haarziekte
Getty Images
5 van 5
Sara Sampaio onthult aan een haarziekte te lijden

Victoria's Secret Angel Sara Sampaio onthulde afgelopen week op Instagram dat ze aan een haarziekte lijdt, met de naam trichotillomanie. Een aandoening waarbij je een overmatige aandrang hebt om je eigen haren eruit te trekken, zoals hoofdhaar, wimpers en wenkbrauwen. Voor Sampaio geldt vooral de laatstgenoemde, en dat heeft de nodige gevolgen voor haar leven.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Cultuur