Top 5 best read: week 32 2018

Beyoncé vertelt openhartig over haar spoedbevalling en Meghan Markle vierde haar verjaardag op de bruiloft van een jeugdvriend.

Beyoncé cover Vogue Amerika
Vogue US
image
Getty Images
Meghan Markle's verjaardagsjurk

Meghan Markle en prins Harry waren vorige week zaterdag te gast bij het huwelijk van jeugdvriend Charlie van Straubenzee en zijn liefde Daisy Jenks. Meghan was op dezelfde dag jarig en droeg een zomerse jurk van Club Monaco met kleurvlakken, die ze combineerde met een hoed van Philip Treacy.

1 van 5
image
Tyler Mitchell, Vogue US
Beyoncé openhartig over spoedbevalling

De Amerikaanse Vogue onthulde deze week de cover van het belanrijke September Issue. Niemand minder dan zangeres Beyoncé werd geportretteerd door jonge fotograaf Tyler Mitchell. In een interview met Vogue vertelt de zangeres openhartig over de keizersnede die ze met spoed moest ondergaan, en de druk die er op moeders ligt om meteen weer 'fit' te worden.

2 van 5
image
Getty Images
Meghan en Harry trekken zich terug

Afgelopen weekend waren Meghan Markle en prins Harry te gast op de bruiloft van Harry's jeugdvriend. Maar dat zou wel eens een van de laatste keren kunnen zijn dat we Meghan deze zomer in het openbaar zien. Harry maakt zich volgens bronnen zorgen om de massale media-aandacht voor zijn vrouw.

3 van 5
image
Caroline BraschInstagram
De honingbruine haarkleur is de modellenlook van nu

De Scandinavische look is comfortabel en tegelijk sophisticated, met altijd het juiste kapsel. De blondines hebben hun coupe verruild voor iets nieuws: een natuurlijke en frisse honingbruine haarkleur. We laten je precies zien hoe je deze kleur je eigen maakt.

4 van 5
image
Getty Images
Prins Harry weg van Meghans make-uplook

De beauty look van Meghan Markle tijdens de royal wedding was klassiek, ingetogen en bescheiden. En dat is precies wat prins Harry zo mooi vond aan de verschijning van zijn vrouw. Meghans make-up artiest Daniel Martin vertelt ons alles over de reactie van Harry.

5 van 5
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws