VMA’s: de meest opvallende momenten

Dit waren de meest opvallende momenten tijdens de VMA's, die gisteravond werden uitgereikt in New York.

vmas-meest-opvallende-momenten
Getty Images

Gisteren was het weer tijd voor de jaarlijkse MTV Video Music Awards, die zoals ieder jaar niet zonder slag of stoot voorbij gaan. Bekende namen binnen de muziekindustrie pakten flink uit, ook al waren grote sterren als Rihanna, Beyoncé en Lady Gaga niet aanwezig. Geen Kanye West en Taylor Swift of Miley Cyrus en Robin Thicke-momenten, maar wel spetterende optredens van J. Lo, Ariana Grande en Nicki Minaj, en een tribuut van Madonna aan 'Queen of Soul' Aretha Franklin, die vorige week overleed. Bekijk hieronder de meest opvallende momenten tijdens de VMA's 2018.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Verscheen Cardi B met haar baby op het podium?
Getty Images

Hoewel het op het eerste gezicht leek alsof Cardi B haar baby Kulture had meegenomen naar de VMA's, bleek maar weer wat voor grapjas ze kan zijn. Haar echte baby bleef gelukkig gewoon thuis.

2 De Backstreet Boys waren van de partij
Getty Images

De ultieme boyband maakte een verschijning en gaven niet alleen een speech, ze zongen ook nog eens de klassieker 'Don't Go Breaking my Heart'.

3 Het over-de-top optreden van Nicki Minaj
Getty Images

Nicki Minaj liet maar weer eens zien dat ze de 'queen of extravaganza' is. Ze verscheen in een uitbundige outfit en werd omringd door een hoop goud in de vorm van eenhoornen en engelenvleugels.

4 Ryan Tedder en Logic hadden een belangrijke boodschap
Getty Images

Tijdens het optreden van Ryan Tedder en rapper Logic brachten ze het nummer One Day, waarbij ze een statement maakten. Er kwamen kinderen op het podium, allemaal in dezelfde T-shirts met de tekst 'We are all human beings'. De tekst verwees naar de negatieve gevolgen van president Trumps immigratiebeleid.

5 Jennifer Lopez is terug
Getty Images

Jennifer Lopez bewees maar weer eens wat voor topartiest ze is. Ze won de 'Video Vanguard Award' en om dat te vieren, trakteerde ze het publiek op een uitgebreide medley van al haar grootste hits, waaronder Jenny From the Block, Dinero en I'm Real, samen met rapper Ja Rule. Dit is haar eerste optreden tijdens de VMA's sinds 2001. Welcome back!

6 Madonna's tribuut aan Aretha Franklin
Getty Images

Ook Madonna was van de partij en bracht een eerbetoon aan 'Queen of Soul' Aretha Franklin, die vorige week donderdag overleed aan de gevolgen van kanker. Ze vertelde dat het nummer (You Make Me Feel Like) A Natural Woman leidde tot haar eigen succes. 'I want to thank you, Aretha, for empowering all of us. R-E-S-P-E-C-T. Long live the Queen,' aldus het 60-jarige popicoon.

7 Camila Cabello werd benoemd tot Artist of the Year
Getty Images

Zangeres Camila Cabello moest het opnemen tegen grote namen als Drake, Ariana Grande, Bruno Mars en Nicki Minaj, maar dat bleek niets uit te maken. Ze won de award van Artist of the Year, en was de ster van de avond.

8 Ariana Grande bracht haar familie met zich mee
Getty Images

Na haar opvallende optreden, inclusief een groep danseressen met verschillende achtergronden en lichaamstypen, kwamen familieleden van Ariana Grande het podium op.

9 Aerosmith trad op met Post Malone
Getty Images

Legendarische rockband Aerosmith was de grote verrassing van de avond toen de bandleden het podium opkwamen tijdens het optreden van Post Malone. Ze speelden eerst het nummer Dream On en deden daarna Toys in the Attic mét Malone.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur