Top 5 best read: week 34 2018

Lees hier de meest populaire artikelen van afgelopen week.

top-5-best-read-week-34
Getty Images

Vogue stelt iedere week de meest populaire artikelen samen, zodat je als Vogue-lezer niets mist. Deze week lag Kendall Jenner onder vuur vanwege haar uitspraken in een interview met Love Magazine (waar ze inmiddels een reactie op heeft gegeven), kwam het nieuws naar buiten dat kokosolie 'puur vergif' is en draaide de geruchtenmolen overuren over het eventuele vierde kindje van Kim Kardashian en Kanye West.

Fashion, Event, Dress, Black hair,
Getty Images
1 van 5
Zijn Kim Kardashian en Kanye West klaar voor baby nummer vier?

Kim Kardashian en Kanye West hebben inmiddels al drie kinderen, maar het zou zomaar eens kunnen dat baby nummer vier onderweg is. Volgens ingewijden is er nog een embryo van het vorige incubatieproces, waardoor Kim en Kanye een vierde kind overwegen. Het eventuele geslacht van baby nummer 4 is al bekend.

Fun, Smile, Event, Photography,
Getty Images
2 van 5
Waarom Meghan Markle en Prins Harry geen voogdij zullen hebben over hun kinderen

Prins Harry en Meghan Markle hebben hun kinderwens al meerdere keren uitgesproken. Hoewel het koninklijke stel geen haast heeft, zal het niet lang meer duren voordat de hertog en hertogin een nieuwe generatie Britse royals op de wereld zet. Volgens een eeuwenoude traditie zullen Meghan en Harry geen voogdij krijgen over hun kinderen.

People in nature, White, Grass, Dress, Photography, Photo shoot, Sky, Happy, Smile, Portrait,
Getty Images
3 van 5
Nieuw museum over circulaire mode opent in Amsterdam

Amsterdam is binnenkort een nieuw museum rijker. Binnenkort opent namelijk het Fashion for Good Experience, dat zich volledig focust op duurzaamheid binnen de mode-industrie. Het museum opent ook een conceptstore, waar items van duurzame modemerken verkocht zullen worden.

Dress, Fashion, Premiere, Shoulder, Red carpet, Haute couture, Beauty, Hairstyle, Fashion model, Flooring,
Getty Images
4 van 5
Kendall onder vuur na opmerking over collega modellen

Kendall Jenner is een van de meest succesvolle modellen van dit moment. In een openhartig interview met Love Magazine vertelt ze last te hebben van paniekaanvallen, en dat ze 'heel selectief is met wie ze samenwerkt'. Haar uitspraken vallen niet in goede aarde bij collega-modellen.

People, Sitting, Vacation, Leisure, Fun, Happy, Summer, Smile, Event, Photography,
Getty Images
5 van 5
Kokosolie is 'puur vergif' volgens Harvard-professor

Kokosolie ligt onder vuur door een onderzoek van een Harvard-professor. In een speech zegt Dr. Karin Michels, professor bij de Harvard TH Chan School of Public Health, dat kokosolie 'puur vergif' is voor het lichaam. Volgens haar zijn hier een aantal belangrijke redenen voor.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Cultuur