Best gelezen week 40 2018: van de ongemakkelijke ontmoeting tussen prins Harry en zijn ex tot glampen in Drenthe

Dit waren de best gelezen artikelen van afgelopen week.

best-gelezen-week-40
Getty Images

Afgelopen week kwam ons ter ore dat prins Harry ook maar een mens is en soms net zo reageert als wij dat zouden doen. Zo kwam de hertog van Sussex zijn ex tegen bij de opening van het Soho House in Amsterdam, en dat was, eh, vrij ongemakkelijk. Ook opmerkelijk was de naamsverandering van Kanye West (of moeten we nu zeggen Ye West?), de gloednieuwe glamping in Drenthe en het interview met nieuw gezicht Fedde Betting. Lees hier de best gelezen artikelen van deze week.

Hair, Face, Facial expression, Eyebrow, Hairstyle, Forehead, Nose, Chin, Head, Lip,
Getty Images
1 van 5
De ongemakkelijke ontmoeting tussen prins Harry en zijn ex

Vorig weekend bezochten prins Harry en Meghan Markle de opening van het Soho House in Amsterdam. Vanity Fair's koninklijke correspondent Katie Nicholl onthulde begin deze week dat de prins met zijn mond vol tanden stond tijdens het ontbijt toen hij zijn ex Jenna Coleman tegen het lijf liep.

T-shirt, White, Cool, Hairstyle, Top, Moustache, Facial hair, Beard, Rapper, Neck,
Getty Images
2 van 5
Kanye West verandert zijn naam

Kanye West heeft zijn naam aangepast. De rapper en ontwerper wil voortaan Ye genoemd worden, kondigde hij zaterdag aan op Twitter. Dit weekend vertelt hij er wellicht meer over.

Gesture,
Netflix
3 van 5
Dit is er nieuw op Netflix in oktober

Een nieuwe maand betekent een nieuwe reeks aan films en series op onze favoriete streamingdienst. Lees hier wat er allemaal nieuw is op Netflix, en begin je weekend goed.

Room, House, Property, Interior design, Furniture, Building, Ceiling, Home, Floor, Architecture,
Cabiner
4 van 5
Glampen doe je tegenwoordig in Drenthe

Voor een sprookjesachtig huisje midden in een indrukwekkend natuurgebied hoef je vanaf nu niet meer naar het buitenland. Dit knusse huisje staat middinin een natuurgebied in Drenthe, 2 uur lopen vanaf de bewoonde wereld en is vanaf nu te boeken. Met wie ga jij even helemaal "offline"?

Hair, Face, Photograph, Hairstyle, Eyebrow, Chin, Head, Forehead, Beauty, Lip,
Masha MelInstagram
5 van 5
In gesprek met new face Fedde Betting (18)

Fresh face Fedde Betting uit de Achterhoek brak dit jaar door tijdens fashionweek. Zo liep het 18-jarige model shows voor onder andere Valentino en Dries van Noten. Vogue sprak met haar over haar prille modellenloopbaan, kleding ontwerpen en haar ultieme droomklus.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Cultuur