Best gelezen week 45 2018: Van de eerste donkere spitzen voor ballerina’s tot Obama’s stijlvolle comeback

Dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

kendall-jenner-bella-hadid-verjaardag
NurPhotoGetty Images
Clothing, Street fashion, White, Photograph, Fashion model, Fashion, Shoulder, Snapshot, Leg, Footwear,
Getty Images
1 van 5
Kritiek op Bella Hadids lichaam

In aanloop naar de Victoria's Secret Show die donderdagnacht plaatsvond in New York, kreeg Bella Hadid een stortvloed van kritiek over zich heen. Het model plaatste een foto op haar Instagramaccount waarop haar Victoria's Secret-ready body te zien is. In het commentaar is te lezen dat volgers het lichaam van Bella ongezond vinden.

English National Ballet perform Giselle At The Coliseum
Ian GavanGetty Images
2 van 5
Eerste donkere spitzen op de markt

Deze week was er een doorbraak in de balletwereld. Naast de traditionele roze tutu's, panties en lichtroze spitzen die we kennen van de klassieke dansvorm, zijn er nu voor het eerst donkere spitzen op de markt gebracht die overeenkomen met de huidskleur van zwarte ballerina's.

Street fashion, Clothing, Fashion, Green, Outerwear, Footwear, Eyewear, Snapshot, Coat, Sunglasses,
Getty Images
3 van 5
Kendall Jenner vierde haar verjaardag groots

Victoria's Secret model Kendall Jenner vierde afgelopen week haar verjaardag. Het model werd 23, en liet deze dag niet zomaar voorbij gaan. Samen met haar familie vierde Jenner een epic birthday, in New York.

White, Bed sheet, Leg, Beauty, Bedding, Bed, Textile, Hand, Arm, Linens,
Getty Images
4 van 5
Wetenschappers ontdekken relatie tussen slaap en borstkanker

Uit nieuw onderzoek blijkt dat een goede nachtrust belangrijk is voor de gezondheid van vrouwen. Genoeg slapen heeft volgens het onderzoek invloed op de ontwikkeling van borstkanker. Wetenschappers ontdekten dat ochtendmensen minder kans maken op de ontwikkeling van borstkanker dan avondmensen.

Product, Event, Technology, Fun, Gadget, Electronic device, Competition event, Team,
Getty Images
5 van 5
Obama maakt stijlvolle comeback

Deze week maakte Barack Obama sinds lange tijd weer een publiek optreden. De voormalige president verraste campagnemedewerkers van de Democratische Partij met donuts, in een casual look waarin je hem nooit eerder zag.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Cultuur